automatisk dörrstängare innerdörrDörrstängare – Jula
På Jula siktar vi högre. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva.
Besök webbplatsen

 

Dörrautomatik komplett – Yale doorman v2n, smartliving
/ Dörrstängare / Dörrautomatik komplett. Dörrautomatik komplett. Dörrautomatik öppnar dörren automatiskt där detta behövs av olika skäl. Vi har dörrautomatik som passar både innerdörr och ytterdörr samt enkeldörr och pardörrar. Du får en driftsäker och smidig dörröppning för din dörrmiljö. Dörrautomatiker passar både …
Besök webbplatsen

 

www.beijerbygg.se
www.beijerbygg.se
Besök webbplatsen

 

Dörr & Fönsterbeslag | Beijer Byggmaterial
Spiraldörrstängare för automatisk stängning av dörr. Köp Minska SPIRALDÖRRSTÄNGARE 1305-2 295MM Öka ???button.compare??? DÖRRHÅLLARE 950 … DÖRRSTÄNGARE DORMA TS-73. Dörrstängare för dörrar med dörrbredd 850-1100 mm och vikt 40-80 kg. Köp Minska DÖRRSTÄNGARE DORMA TS-73 Öka …
Besök webbplatsen

 

Dörrtillslutare & Dörrstängare – DICTATOR Scandinavia AB
Dörrstängare för skjutdörrar med serie DICTAMAT 50 Vi har en rad mekaniska dörrstängare för skjutdörrar med fjäderbelastade rullar och inbyggd dämpning för stängning av skjutdörr. En annan variant är att använda lösa fjäderrullar med tillbehör.
Besök webbplatsen

 

Dörrar, dörröppnare/-lås: tips och idéer
Enkel mekanisk dörrstängare Enkel lösning för att stänga en utåtgående dörr inifrån – lämplig för personer som använder rullstol: Entré till huset med enkel dörrstängare Med hjälp av en enkel hemmagjord dörrstängare kan personer i rullstol stänga utåtgående dörrar själv
Besök webbplatsen

 

Dörrstängare som bromsar dörren mjukt – Låskompaniet
Dörrstängare självstängande funktion ger en hög grad av säkerhet i dörrmiljön genom att hindra dörren från att oavsiktligt lämnas öppna. Dörrbromsen minskar risken för klämskador och ser till att dörren inte kan blåsa upp, finns till ytterdörr och altandörr.
Besök webbplatsen

 

Automatiska Dörröppnare.. | Byggahus.se
Tack för svar, men det måste finnas någon enkel version man kan köpa utav någotslag, den ska ju bara öppna en innerdörr, gör inget om den exempelvis inte låter helt frisk.. eller är 100% smidig, bara principen fungerar.
Besök webbplatsen

 

Dörrar – PBL kunskapsbanken – Boverket
Dörrar som ska vara tillgängliga och användbara bör förses med automatisk dörröppnare om de har dörrstängare eller är tunga. Vid dörrar med automatisk dörröppnare är det viktigt att markera utrymmet där dörren slås upp eller att förse dörrarna med säkerhetssensorer eller liknande.
Besök webbplatsen

 

För dig som arbetar med lokaler – media.archileaks.se
• att tunga dörrar, till exempel dörrar med dörrstängare, är försedda med automatisk dörröppnare med manöverdon som utformats och placerats på ett lämpligt sätt så att det lätt kan nås från rullstol • att automatiskt öppnade dörrar är försedda med sensor så att man inte får dörren på sig
Besök webbplatsen

 

Spiraldörrstängare | HARD HEAD | Jula
Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på “Ja, jag har glömt mitt lösenord” skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du kan gå vidare för att byta lösenord.
Besök webbplatsen

 

Dorma – laskompaniet.se
Dörrstängare. Oavsett om det gäller privata bostäder eller moderna kontorsbyggnader kan DORMA erbjuda passande dörrstängningssystem.
Besök webbplatsen

 

AUTOMATISK DIPENSER AD139 – Tvålautomat – bbgruppen.se
AUTOMATISK DIPENSER AD139. Sensorstyrd dispenser för desinfektion eller tvål, 0,7 l. Drivs med 4 st AA-alkalie batterier (1,5 V). Batterilivslängd c:a 10.000 pumpningar. Inställningsbar dosering 1, 2 eller 3 doseringar i en följd.
Besök webbplatsen

 

LÅS OCH BESLAG I SKOLA – media.archileaks.se
innerdörr, ytterdörr eller fönsterdörr har. Allmän beskrivning … F. Automatisk kantregel G. Dörrstängare med koordinator eller fjädergångjärn på passiva dörrbladet Låsbar dörr mot större publika lokaler såsom matsal, aula, gymnastiksal.
Besök webbplatsen

 

LÅS OCH BESLAG I SKOLA – PDF – docplayer.se
7 Pardörrar i och mot korridorer, olåsta A. Fallås och slutbleck C. Täckbricka D. Dörrstängare och koordinator E. Automatisk kantregel Olåst pardörr mot eller i korridorer. Om brandklass kan dörrarna vara magnetuppställda.
Besök webbplatsen

 

Dörrstängare TS90 impulse – laskompaniet.se
Komplett paket med dörrstängare och arm. DORMA TS 90 Impulse kombinerar teknisk överlägsenhet med utomordentlig ekonomi och avancerad design med komfortabel funktionalitet baserat på den hjärtformade kamskivan.
Besök webbplatsen

 

Innerdörr ID – Thermod
Innerdörr ID. Dörrbladet av glasfiberarmerad polyester är effektivt isolerat med 40 mm polyuretan. Förutom att ID-dörren är extra slitstark är den också hygienisk och lätt att hålla ren. Och den kan placeras i våta, fuktiga miljöer.
Besök webbplatsen

 

Handtag 1105 automatisk – laskompaniet.se
Ytterhandtag Fix 1105 automatisk låsning till garageregel Fix 700 och 705. Levereras utan cylinder. Ytterhandtag låses automatiskt när handtaget vrids till stängt. Om man önskar manuell låsning ska man välja Handtag 1100. Levereras utan låscylinder skruv & medbringare, detta beställes separat.
Besök webbplatsen

 

Innerdörr ID – thermod.se
Thermod Innerdörr ID finns som enkel eller dubbeldörr och kan erhållas med siktruta av laminerat enkel- eller isolerglas. Dörrarna levereras kompletta beslagna och med karmar av aluminium eller rostfritt stål. … Dörrstängare manuell eller automatisk, ellås, elslutbleck.
Besök webbplatsen

 

Dörrhållare, dörrbrons eller dörrstopp – Låskompaniet
Dörrhållare används för uppställning av utåtgående altandörrar. Dörren fixeras i önskat öppningsläge med ställskruven. Dörrbromsen minskar risken för klämskador och ser till att dörren inte blåser igen. Hos denna dörrbroms kan bromskraften varieras med en enkel justering av friktionen.
Besök webbplatsen