branddörrar ei60Brandkrav och regler för branddörrar i BBR kap 5
Branddörrar från Daloc. I brandcellgränser är en branddörr en viktig komponent. I Boverkets Byggregler (BBR) anges vilken brandklass som krävs för dörrar i olika situationer. Dalocs branddörrar, ljuddörrar och säkerhetsdörrar är godkända i brandklasserna EI30 och EI60 för trädörrar samt EI30, A60 och A120 för ståldörrar.
Besök webbplatsen

 

Branddörrar – Dörrar – Robust dörrar
Dörren klarar också brandklass EI60 vilket innebär att temperaturstegringen är högst 140 grader C i genomsnitt och 180 grader C i enstaka punkter under de första 60 minuterna. Dörren erbjuds som enkeldörr i storlekar upp till 12 x 25M, alternativt i pardörrsutförande med maxmåttet 23 x 25M.
Besök webbplatsen

 

Branddörrar – Proloc.se
Prisvärda branddörrar från PROLOC Proloc branddörrar Proloc erbjuder certifierade branddörrar i klass EI30 och EI60. Vår EI60-dörr är tillverkad av 1,5 mm stålplåt och klarar krävande miljöer. Dörren är fylld med en brandisolerande (och ljuddämpande) brandskiva.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc T60 Trädörr, Massivdörr EI60
Brandklass: EI60. Ljudreduktion: Tillval Rw 38 dB enkeldörr 8×21, 9×21 och 10×21. Ljudreduktion (Rw) har ersatt ljudklass (R’w). Vid projektering minskas uppmätt ljudreduktion dörr med 2-3 dB för hänsyn till montage och utförande. Tidigare ljudklass tillval R’w 35 dB för enkeldörr 8×21, 9×21 och 10×21.
Besök webbplatsen

 

Branddörr Dörrar – Jämför priser på PriceRunner
EI60 / 35dBMassiv Branddörr med ljudklassning. Dörren levereras komplett med karm och tröskel.. Handtag, cylinder eller cylindertillbehör ingår ej.
Besök webbplatsen

 

Branddörrar från Prodoor Säkerhetsdörrar Sverige AB
Våra branddörrar levereras som standard i vit kulör med Assa 310 Låskista. Branddörrarna kan anpassas och levereras i laminat, alternativet lackeras i önskvärd färg. Skyddar mot inbrott, oljud från trapphuset, brand & brandgaser.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc S60 (Y60) Branddörr A60, A120
Traditionella branddörrar som tex S60 har en smalare och enklare överfals jämfört med de moderna ståldörrarna i S30-, S40- och S50-serien. Vi förbehåller oss rätt till konstruktionsändringar.
Besök webbplatsen

 

Produkter – Ekmans Ståldörrar
Ekmans Ståldörrar AB, Stallarholmsvägen 13, Bandhagen, Box 56, 124 21 Bandhagen Tel: 08-442 15 40, Fax: 08-641 05 85, E-post: info@ekmansdorrar.se – Branddörrar / Säkerhetsdörrar
Besök webbplatsen

 

vänsterhängd branddörr ei60 Dörrar – Jämför priser på …
EI60 / 35dBMassiv Branddörr med ljudklassning. Dörren levereras komplett med karm och tröskel.. Handtag, cylinder eller cylindertillbehör ingår ej.
Besök webbplatsen

 

Brandklasser – Branddörrar – Dörrar – Robust dörrar
A60, A90. A60/EI60 * innebär att dörrarna är både isolerande och uppfyller täthetskraven i minst 60 minuter. Brandklass A120 innebär att dörren står emot brand i 120 minuter och att temperaturstegringen på den från branden vända sidan är högst 280 grader C i genomsnitt och 330 grader C i enstaka punkter.
Besök webbplatsen

 

Brandklassade massivdörrar – Swedoor | JELD WEN
Brandklassade massivdörrar är en typ av massivdörrar som används till exempelvis teknikrum, arkiv, trapphus och andra utrymmen med krav på slitstyrka, tålighet och brandhämmande egenskaper. Vi erbjuder brandklassade massivdörrar i klasserna E30, EI30, E60 och EI60.
Besök webbplatsen

 

Brandtekniska klasser – sp.se
För vissa typer av byggnadselement, som exempelvis branddörrar, kan det finnas andra varianter på krav vad gäller isolering. W Strålning. Strålning W är förmågan hos ett byggnadselement att vid brand på ena sidan tillse att värmestrålningen från den oexponerade sidan är under en viss nivå.
Besök webbplatsen

 

Brandklasser – Säkerhet – Robust dörrar
Robusts branddörrar är godkända enligt brandklasserna A60 / A90 / A120* samt EI30 / EI60. EI60 innebär att dörrarna är både isolerande och uppfyller täthetskraven i minst 60 minuter. *Enligt Boverkets Byggregler BBR (5:2311) är det generellt godtaget att använda A-klass som alternativ till EI-klass.
Besök webbplatsen

 

Branddörr EI60 | Byggahus.se
Hej jag måste byta en dörr till EI60. Var får jag tag på en sådan billigast. Det är in till ett förrådsutrymme.
Besök webbplatsen

 

DALOC Moderna och traditionella ståldörrar
Vår vanligaste och enklaste branddörr i stål, lämplig där styrka, stabilitet och tålighet prioriteras. Vanlig som inner- eller ytterdörr i källare, industrilokaler, parkeringshu­s mm.
Besök webbplatsen

 

Brandgastäthet och brandgastäta dörrar Sa och S200 (Sm …
Om du väljer Daloc-dörrar behöver du inte bekymra dig om någonting. Våra branddörrar är alltid provade och typgodkända för brand och i de flesta fallen även brandgastäthet i klasserna som anges i BBR. Kombinationen ger ett mycket effektivt skydd mot hetta, lågor och brandgas.
Besök webbplatsen

 

Daloc – Säkra dörrar sedan 1943
Dörrar från Daloc skyddar liv och egendom mot brand, ljud och inbrott. Inte bara i bostadshus utan överallt där det krävs säkra dörrar, i både stål och trä.
Besök webbplatsen

 

BRANDDÖRRAR – Dörrbolaget | Säkerhetsdörrar och allt om …
I Sverige används normalt dörrar som är klassade EI30, EI60 eller EI120. E står för att gaser och sticklågor inte tränger igenom dörren så pass att den inte kan tända eld på närliggande material. I står för att dörren inte överskrider en viss temperatur. Vi levererar branddörrar som är anpassade för både inomhus och utomhusbruk.
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar från Daloc
Daloc ståldörrar tillverkas som branddörrar, säkerhetsdörrar och ljuddörrar i många modeller och utföranden.
Besök webbplatsen

 

Branddörrar – Abax
Branddörrar av aluminium tillverkas i olika brandklasser. System SFB 2050 och SFB 2060 används i brandklass E30 medan System SFB 2074 kan tillverkas i brandklass EI30, och EI60. Max höjd på väggparti är 3000 mm och på dörr 2300 mm. Branddörrar utan glas tillverkas vanligen av stål .
Besök webbplatsen