branddörrar stålDaloc – Säkra dörrar sedan 1943
Dörrar från Daloc skyddar liv och egendom mot brand, ljud och inbrott. Inte bara i bostadshus utan överallt där det krävs säkra dörrar, i både stål och trä.
Besök webbplatsen

 

Branddörrar – Proloc.se
Prisvärda branddörrar från PROLOC. Våra branddörrar är tillverkade av stål och är fyllda med en brandisolerande (och ljuddämpande) brandskiva.
Besök webbplatsen

 

Brandkrav och regler för branddörrar i BBR kap 5
Branddörrar av stål uppfyller normalt ytskiktskraven i utrymningsvägar och ovanstående lokaler. Branddörrar av trä uppfyller inte ytskiktskraven (Väggytor, inklusive dörrar, ska ha ytskikt av lägst brandtekniskt klass B-s1,d0 eller i vissa fall C-s2,d0.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc S60 (Y60) Branddörr A60, A120
Traditionella branddörrar som tex S60 har en smalare och enklare överfals jämfört med de moderna ståldörrarna i S30-, S40- och S50-serien. Vi förbehåller oss rätt till konstruktionsändringar.
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar | Swedoor | JELD-WEN
Produktsortiment stål. I tuffa miljöer med hårt slitage, exempelvis industrier och lager, kan en lösning med ståldörrar vara det rätta valet. Men med en snygg design och finish i toppklass kan ståldörrar från Swedoor även med fördel användas på kontor, hotell och i sjukhusmiljöer.
Besök webbplatsen

 

Hellbergs Ståldörrar AB – snabba leveranser av dörrar
Hellbergs Ståldörrar – Snabba leveranser av Ståldörrar. Som entreprenör i byggbranschen är Ni säkert bekanta med långa leveranstider, vilket ofta orsakar problem. Vi har lösningen på problemet när det gäller ståldörrar. På vårt lager i Göteborg har vi Västsveriges bredaste lager av branddörrar, säkerhetsdörrar samt ytterdörrar.
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsdörrar & branddörrar i världsklass – Ekmans …
Branddörrar • Säkerhetsdörrar Byggare/ÅF Sveriges största lagerförande grossist av brand- och säkerhetsklassade ståldörrar med över 700 dörrar och luckor i lager.
Besök webbplatsen

 

Branddörrar – Dörrar – Robust dörrar
Robust branddörrar har en specialutvecklad karm med tätningslist. Konstruktionen tätar skarven mellan dörr och karm och förhindrar spridning av rök och gaser. Tätningslisten reducerar också spridning av oönskade lukter.
Besök webbplatsen

 

Branddörr Dörrar – Jämför priser på PriceRunner
Branddörr i stål med extra stark brandskydd. Priset nedan avser en standarddörr i aluzink alternativ vit lack inklusive installation och bortforsling av den gamla dörren samt grovstädning, dock exklusive eventuella tillval.
Besök webbplatsen

 

DALOC Moderna och traditionella ståldörrar
Brandklassad slagport av stål för industrilokaler, parkeringshus mm. Tillverkas även i rostfritt utförande för miljöer med höga krav på rostskydd som tex vägtunnlar och byggnader med aggressiv miljö.
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsdörrar, branddörrar, ståldörrar – Robust dörrar
Om oss Robusts dörrar är trygga dörrar . Robust Ståldörrar AB tillverkar dörrar. Trygga säkerhetsdörrar för lägenheter och stabila branddörrar för kontor, bostäder och industri.
Besök webbplatsen

 

DALOC Dörrkatalog – Säkerhetsdörrar, branddörrar …
Säkra dörrar sedan 40-talet. Familjeföretaget Daloc tillverkar och säljer klassade dörrar som skyddar människor och egendom mot brand, ljud, inbrott mm, och vi är idag Skandinaviens främsta tillverkare av branddörrar, ljuddörrar och säkerhetsdörrar av stål och trä.
Besök webbplatsen

 

Branddörrar – jonssonsstaldorrar.se
Branddörrar passar i utrymmen där styrka, stabilitet och tålighet prioriteras. Vanliga exempel är som inner- eller ytterdörrar (varmförzinkat utförande) i källare, industrilokaler, parkeringshus, ställverk osv.
Besök webbplatsen

 

Stål- och branddörrar – dieden-ekodoor.se
Vi erbjuder ett komplett sortiment av stål- och branddörrar, brandskjutportar och glaspartier av stål som används i både nybyggnationer och om-
Besök webbplatsen

 

Jonssons Ståldörrar
Om företaget. Jonssons Ståldörrar är ett gediget företag som existerat i dörr/montagebranschen i över 50 år. Konceptet för vår framgång har varit att skräddarsydda lösningar med kunden i centrum samt ett välfungerande samarbete mellan kund och montörer.
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar från Daloc
Brandklassad slagport av stål för industrilokaler, parkeringshus mm. Tillverkas även i rostfritt utförande för miljöer med höga krav på rostskydd som tex vägtunnlar och byggnader med aggressiv miljö. Standard- och maxmått, utförande etc se produktfakta Produktblad S66
Besök webbplatsen

 

Branddörr av stål – Ydregrinden
Branddörr A60, av stål. Grundmålad. Finns både som innedörr och ytterdörr. Kan även fås med som inbrottsskyddande dörr med laminatbeklädnad för att bättre smälta in i stallmiljön. Tjocklek 54mm. Foderbildande karm av stål. Kontakta oss för mer information, pris eller beställning.
Besök webbplatsen

 

Branddörrar i stål i olika brandklasser | Maxidoor
Vi har branddörrar med olika klassificering och brandklasser. Väj om du behöver en enkeldörr eller en dubbeldörr. Vi erbjuder också brandklassade dörrar i specialmått. Våra branddörrar är också ljuddämpande och reducerar buller och oljud.
Besök webbplatsen

 

Örebro Ståldörrar – Experter på att hitta exakt rätt dörr …
Vi på Örebro Ståldörrar vet vad som krävs av branddörrar, ljuddörrar och säkerhetsdörrar i olika miljöer. Alla våra dörrar är provade och certifierade enligt gällande regler och EN-standarder.
Besök webbplatsen

 

Branddörrar Stockholm | Står emot brand upp till 120 minuter
Branddörren är tillverkad av förzinkat stål. Detsamma gäller karm och anslagströskel. På insidan är dörren försedd med mineralullisolering som ger väldigt bra brandsäkerhet. Ytan på dörren är pulverlackad och har en slät och blank yta. Konstruktionen ger även dörren överlägsen stabilitet jämfört med andra branddörrar.
Besök webbplatsen