daloc lägenhetsdörrarDaloc – Säkra dörrar sedan 1943
Dörrar från Daloc skyddar liv och egendom mot brand, ljud och inbrott. Inte bara i bostadshus utan överallt där det krävs säkra dörrar, i både stål och trä.
Besök webbplatsen

 

Byt till Daloc Säkerhetsdörr – ett tryggt val
Daloc Säkerhetsdörr – ett tryggt val En dörr är inget man vanligtvis tänker på. Ändå kan ett byte till Daloc Säkerhetsdörr göra hemmet till din lugna och säkra vrå där man kan känna sig tryggare än någon annanstans.
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsdörrar av högsta kvalitét från Svenska Skydd
För lägenhetsdörrar används RC 3. RC betyder Resistance Class. Läs mer om våra inbrottsklassade dörrar. Brandklassade dörrar . Boverkets byggregler (BBR) föreskriver att lägenheter ska ha brandklassade dörrar. Klassen ska vara EI30 enl. gamla standarden som fortfarande finns på dispens under samexistensperioden fram till 2018.
Besök webbplatsen

 

Referensbilder – Daloc
Daloc är Skandinaviens främsta tillverkare av klassade dörrar i både stål och trä. En kontakt, enkelt för dig.
Besök webbplatsen

 

Info om brandklassning, ljudstandarder och … – daloc.se
Våra säljare når du på 0506-190 00 eller genom att skicka ett mejl till daloc@daloc.se. Du kan även nå dina kontaktpersoner direkt via deras personliga kontaktuppgifter nedan. Du kan även nå dina kontaktpersoner direkt via deras personliga kontaktuppgifter nedan.
Besök webbplatsen

 

DALOC Dörrkatalog – Säkerhetsdörrar, branddörrar …
Säkra dörrar sedan 40-talet. Familjeföretaget Daloc tillverkar och säljer klassade dörrar som skyddar människor och egendom mot brand, ljud, inbrott mm, och vi är idag Skandinaviens främsta tillverkare av branddörrar, ljuddörrar och säkerhetsdörrar av stål och trä.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc S43 Säkerhetsdörr SS-EN 1627 RC3
Kontakta Daloc för utförande och utrustning till S43 med EMI-dämpning. … Samtliga lägenhetsdörrar i Turning Torso är S43. Daloc Säkerhetsdörr med liggande ek Dobel 1030. Vi förbehåller oss rätt till konstruktionsändringar. Läs mer om. Karmar. Trösklar. Färger och mönster.
Besök webbplatsen

 

SECOR för säkert montage av Daloc Säkerhetsdörr
Med det som vi kallar Secormodellen får du hjälp hela vägen, från planering och kalkylering till färdigställande. Lösningen bygger på säkerhetsdörrar från Daloc och innebär att alla lägenheter i fastigheten får samma skydd mot inbrott, brand, brandgas och ljud.
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsdörr från Daloc i klass 3 och klass 4 – secor.se
Du kan lita på Daloc. Dörrarna vi installerar kommer från vårt moderbolag Daloc, svensk marknadsledare på säkerhetsdörrar sedan många år tillbaka. Alla dörrar från Daloc är högt klassade, d v s testade och utsatta för prover av olika slag och uppfyller alla tillämpliga svenska regler och lagkrav.
Besök webbplatsen

 

Vad kostar en Daloc Säkerhetsdörr?
Pris på Daloc säkerhetsdörr Vill du veta priset på en säkerhetsdörr till din lägenhet eller är ni fler som funderar på att byta dörr och letar efter priser på säkerhetsdörrar?
Besök webbplatsen

 

Referensbilder – daloc.se
Alla lägenhetsdörrar är säkerhetsdörrar från Daloc. Uppsala tingsrätt. Tingsrätten ligger i en röd tegelbyggnad i de centrala delarna av Uppsala. Världskulturmuseet, Göteborg. Världskulturmuseet är en plats för kreativa möten och stora arrangemang. Här kombineras modern arkitektur med gränsöverskridande design.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc S33 (Y33) Säkerhetsdörr RC3
Säkerhetsdörr Daloc Daloc S33 är en utmärkt dörr för miljöer där de estetiska kraven är lika höga som kraven på säkerhet. Köpcentra, hotell, kontor, lägenheter, läkarmottagningar och utrymmen med stöldbegärligt gods är några exempel på var den lämpar sig.
Besök webbplatsen

 

DALOC Säkerhetsdörrar och högsäkerhetsdörrar
Daloc Y43 är avsedd som ytterdörr till bostad mot loftgång eller i markplan, utsatt för väder och vind. Dörren kan med fördel användas även i andra utrymmen.
Besök webbplatsen

 

Ljuddörrar, ljudreduktion och ljudisolering – daloc.se
Daloc S23 är i första hand avsedd som inåtgående entrédörr i lägenheter där en grad dörrs utseende efterfrågas. Dörren kan med fördel användas som innerdörr innanför äldre tamburdörrar som man vill behålla av någon anledning.
Besök webbplatsen

 

Fakta Daloc Säkerhetsdörr
Fakta Daloc Säkerhetsdörr När du bytt ut din gamla dörr till en Daloc säkerhetsdörr kan du slappna av. Flera lager stålplåt och mineralull tillsammans med invändiga förstärkningar och flerpunktslås ger en stark och seg dörrkonstruktion som skyddar mot tjuvar, brand, giftig rök och oljud.
Besök webbplatsen

 

DALOC Dörrguide – Guida dig fram till rätt dörr i …
Välj rätt branddörr, ljuddörr eller säkerhetsdörr med hjälp av vår sortimentsguide
Besök webbplatsen

 

Snabbsortiment Daloc stål- och trädörrar samt säkerhetsdörrar
Snabbsortiment Daloc-dörrar Vi har samlat några av våra mest köpta dörrar i ett snabbsortiment. Det underlättar valet av dörrar, men framförallt påskyndar det ditt byggprojekt.
Besök webbplatsen

 

Turning Torso, Malmö – daloc.se
Daloc är Skandinaviens främsta tillverkare av klassade dörrar i både stål och trä. En kontakt, enkelt för dig.
Besök webbplatsen

 

Daloc ljud- och branddörrar samt säkerhetsdörrar på lager
Daloc Dörrlager. Våra dörrlager i Stockholm, Södertälje, Göteborg och Malmö ger dig omedelbar tillgång till ett urval av våra stål- och trädörrar.
Besök webbplatsen

 

Brandkrav och regler för branddörrar i BBR kap 5 – daloc.se
Daloc Y43 är avsedd som ytterdörr till bostad mot loftgång eller i markplan, utsatt för väder och vind. Dörren kan med fördel användas även i andra utrymmen. Utöver skyddet mot regn, vind och kyla, erbjuder Y43 även ett förstklassigt skydd mot inbrott, brand och buller.
Besök webbplatsen