daloc ståldörr prisStåldörrar från Daloc
När vi tog fram Daloc Säkerhetsdörr för lägenheter, utgick vi inte ifrån vår traditionella branddörr, utan vi utvecklade istället en helt ny ståldörr som gav vackra, hållbara ståldörrar med hög finish och därmed var vår unika moderna ståldörr född. En modern ståldörr för höga krav både när det gäller funktion och design.
Besök webbplatsen

 

Vad kostar en Daloc Säkerhetsdörr?
Pris på Daloc säkerhetsdörr Vill du veta priset på en säkerhetsdörr till din lägenhet eller är ni fler som funderar på att byta dörr och letar efter priser på säkerhetsdörrar?
Besök webbplatsen

 

Daloc – Säkra dörrar sedan 1943
Daloc – För ditt hem, brf eller fastighet En dörr är inget man vanligtvis tänker på. Ändå kan ett smidigt byte till Daloc Säkerhetsdörr göra hemmet till din lugna och säkra vrå där du och din familj kan känna er tryggare än någon annanstans. Att byta till en Daloc Säkerhetsdörr är dessutom enklare än du tror.
Besök webbplatsen

 

K-Bo Gross din fönster och dörr leverantör
Pris från 6400k. Ståldörrar Brandklassade EI 60. Kallförzinkade för inomhusbruk. FABRIKAT DALOC *Ståldörr EI60 Brandklass kallförzinkad *Assa EVO 310 låskista *Foderbildande karm på utsidan *Grundmålat dörrblad + karm *Förstärkt för dörrstängare på gångjärnssidan*
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc S60 (Y60) Branddörr A60, A120
Ståldörr Daloc S60 är en branddörr som passar där styrka, stabilitet och tålighet prioriteras. Den är vanlig som inner- eller ytterdörr i källare, pannrum, industrilokaler, parkeringshus och vid ställverk.
Besök webbplatsen

 

Ståldörr & Säkerhetsdörr – Byggmaterial – Kompanjonen
Begagnade Byggmaterial-produkter och Ståldörr & Säkerhetsdörr. Kompanjonen säljer begagnade Ståldörr & Säkerhetsdörr och nya produkter inom Byggmaterial.
Besök webbplatsen

 

DALOC Dörrkatalog – Säkerhetsdörrar, branddörrar …
Säkra dörrar sedan 40-talet. Familjeföretaget Daloc tillverkar och säljer klassade dörrar som skyddar människor och egendom mot brand, ljud, inbrott mm, och vi är idag Skandinaviens främsta tillverkare av branddörrar, ljuddörrar och säkerhetsdörrar av stål och trä.
Besök webbplatsen

 

SECOR för säkert montage av Daloc Säkerhetsdörr
Med det som vi kallar Secormodellen får du hjälp hela vägen, från planering och kalkylering till färdigställande. Lösningen bygger på säkerhetsdörrar från Daloc och innebär att alla lägenheter i fastigheten får samma skydd mot inbrott, brand, brandgas och ljud.
Besök webbplatsen

 

DALOC Moderna och traditionella ståldörrar
Daloc Y43 är avsedd som ytterdörr till bostad mot loftgång eller i markplan, utsatt för väder och vind. Dörren kan med fördel användas även i andra utrymmen. Utöver skyddet mot regn, vind och kyla, erbjuder Y43 även ett förstklassigt skydd mot inbrott, brand och buller. Allt förpackat i ett estetiskt formspråk.
Besök webbplatsen

 

Brandkrav och regler för branddörrar i BBR kap 5 – daloc.se
Enkeldörr Daloc S66, fri bredd (karmdagbredd) max 1,41 meter. Se bild från Friends Arena ovan på lösning med enkeldörr och extra bred utrymmningsväg. Parbladig dörr Daloc S30, fri bredd (karmdagbredd) max 2,30 meter. Utrymning via aktivt och passivt dörrblad.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc S33 (Y33) Säkerhetsdörr RC3
Säkerhetsdörr Daloc Daloc S33 är en utmärkt dörr för miljöer där de estetiska kraven är lika höga som kraven på säkerhet. Köpcentra, hotell, kontor, lägenheter, läkarmottagningar och utrymmen med stöldbegärligt gods är några exempel på var den lämpar sig.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc YEP 66 Entréparti – dorrkatalogen.daloc.se
Daloc YEP 66 är ett utvändigt entréparti i stål för t ex flerbostadshus, kontor och butiker. Partierna håller borta fukt, vind och kyla samt dämpar lågfrekvent buller från trafik, maskiner mm.
Besök webbplatsen

 

Daloc – Allt om våra dörrar för dig i byggbranschen
Daloc för arkitekter, inköpare och andra proffs Dalocs unika styrka som tillverkare ligger i att kunna leverera alla typer av dörrar, från oklassade massiva trädörrar till säkerhetsdörrar för lägenheter och högsäkerhetsdörrar med skott- och explosionsskydd.
Besök webbplatsen

 

Ladda ner dokumentation mm – daloc.se
Daloc YEP 66 Entréparti Typgodkännande brand, ljud och brandgas Typgodkännanden och certifikat för våra branddörrar, ljuddörrar och brandgastäta (röktäta) dörrar.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc S30 (Y30) Ståldörr, Ljuddörr
Vår moderna ståldörr Daloc S30 är vanlig i butiker, på sjukhus och servicehus, hotell och kontor pga sin design och höga skyddsklass för ljud och brand. Den harmonierar med säkerhetsdörr S33 och S43 för lägenheter och kan med fördel användas sida vid sida med dessa.
Besök webbplatsen

 

Daloc klimatdörr enligt SS-EN 12219 i klimat A och D
Ståldörr Daloc Y30 och Säkerhetsdörr Daloc Y33 är CE-märkta mot Byggproduktdirektivet och följer därmed dörrstandard SS-EN 14351-1 för ytterdörrar. De uppfyller dessutom kraven för klass 3 (högsta klassen) enligt SS-EN 12219, klimatisk påverkan på dörrar , för klimat A och D vilket är de mest krävande testkraven.
Besök webbplatsen

 

DALOC Dörrguide – Guida dig fram till rätt dörr i …
Välj rätt branddörr, ljuddörr eller säkerhetsdörr med hjälp av vår sortimentsguide
Besök webbplatsen

 

Daloc S20 Modern ståldörr, Branddörr
Ståldörr Daloc S20 är en modern ståldörr anpassad för estetiska krav, likväl som kraven på brandskydd. Den är en vanlig i kontor, butiker, på sjukhus och servicehus. Daloc S20 överensstämmer utseendemässigt med våra massiva trädörrar och de kan med fördel användas sida vid sida.
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsdörr från Daloc i klass 3 och klass 4 – secor.se
Du kan lita på Daloc. Dörrarna vi installerar kommer från vårt moderbolag Daloc, svensk marknadsledare på säkerhetsdörrar sedan många år tillbaka. Alla dörrar från Daloc är högt klassade, d v s testade och utsatta för prover av olika slag och uppfyller alla tillämpliga svenska regler och lagkrav.
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar | Swedoor | JELD-WEN
SD4210 ståldörr är lämplig för användning i miljöer där slitaget är stort och där det är extra viktig att ha god hygien och hållbara lösningar, t.ex. på sjukhem och sjukhus. Som standard galvaniseras alla dörrar innan de pulverlackeras, vilket ger ett bra skydd mot korrosion. Vi erbjuder även ståldörrar i rostfritt stål.
Besök webbplatsen