elektroniskt lås till ytterdörrKodlås till ytterdörr | Elektroniska digitala lås från If …
Elektroniska lås, även kallade elektromekaniska lås och digitala lås, är framtiden för låsbranschen, och det finns fler och fler digitala lås på marknaden. Elektroniska lås är mycket uppskattade då de är både säkra och bekväma att använda samt mycket tåliga.
Besök webbplatsen

 

Elektronisk lås ytterdörr | Byggahus.se
Till yaledoorman går det att komplettera med en radiomodul och radiosändare som fungerar som en fjärrkontroll och fungerar från hela upptagningsområdet även inifrån. I dorma duo home så kan du använda en mobiltelefon med NFC, tagg, kod, NFC+kod, tagg+kod.
Besök webbplatsen

 

ID Lock · Smart, elektroniskt dörrlås
ID Lock 150 är ett robust, modulbaserat och användarvänligt elektroniskt dörrlås. Anpassad till smarta hem via Z-Wave.
Besök webbplatsen

 

Test: Bästa digitala smarta lås (Yale Doorman, mfl …
Smarta lås är onekligen hett just nu. Tänk dig att slippa oroa sig för att hålla reda på nycklar och koder. Här hittar du några av våra favoriter, så som Yale Doorman, Glue Smart Lock, med flera.
Besök webbplatsen

 

Låskompaniet – Lås och säkerhetsprodukter
Hos oss hittar du bland annat brandskyddsprodukter, dörrklockor, fönster, produkter för barnsäkerhet samt kassaskåp, stöldskyddsmärkning och mycket annat som bidrar till ett tryggare hem. Naturligtvis har vi även hemlarm och olika typer av lås och nyckelsatser till dörrar.
Besök webbplatsen

 

Yale Doorman
Med Yale Doorman har du full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i mobilen om du vill. Med ett digitalt lås som kommunicerar med din mobil ser du alltid vem som kommit hem och om dörren är låst.
Besök webbplatsen

 

Elektroniskt kodlås Yale Doorman V2N från skånskabyggvaror.se
Med detta lås slipper man vara orolig för att tappa bort eller glömma sin nycklar. Med några enkla knapptryckningar eller med hjälp av sin nyckeltagg kan man både låsa och öppna dörren. Till ett Yale Doorman elektroniskt kodlås medföljer 3 st nyckeltaggar.
Besök webbplatsen

 

Kodlås dörr | Dörrlås från MYLOQ
Finns i två varianter, Kodcylinder 1101 är avsedd för ytterdörr eller innerdörr med dörrlås, typ cylinderlås med regel. Lämpligt för exempelvis ytterdörr till ditt hem. Kodcylinder 1260 är avsedd för ytterdörr eller innerdörr med dörrlås typ cylinderfallås. Lämpligt för exempelvis lager, förråd, kontor, soprum, arbetsbod etc.
Besök webbplatsen

 

Välj rätt lås till ditt hem – assaabloyopeningsolutions.se
Godkänt lås för din ytterdörr Vårt godkända ASSA Entré är det lås vi rekommenderar för dig som väljer ett mekaniskt lås till din ytterdörr. Genom den unika tvåfunktionslåsningen kombineras inbrottsskydd med användarvänlighet. I det kompletta låspaketet finns allt som behövs för ett vanligt montage.
Besök webbplatsen

 

Smarta Lås – Larmkollens guide med allt du velat veta
Därför är elektroniska lås inte särskilt lämpliga för förråd och garage. En del lockas även att välja ett elektroniskt villalås till gemensamma utrymmen i exempelvis bostadsrättsföreningen, konstaterar Magnus Eriksson på Assa Abloy. – Här finns det andra bättre lösningar.
Besök webbplatsen

 

Dörrlås – Ytterdörr – Lås och säkerhetsprodukter
Lås Dörrlås – ytterdörr. Låshus – låskista. Ett låshus är kärnan i en låsenhet och monteras vanligen i ett urfräst uttag i en dörr. Övriga delar av låsenheten är alla kopplade till låshuset på olika sätt. Ett låshus sitter alltid anslutet mot ett slutbleck. Det finns en mängd olika typer av lås beroende på konstruktion och …
Besök webbplatsen

 

Lås och beslag | K-rauta.se
Behöver du lås eller beslag till ditt nya hem? Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment från kvalitetsvarumärken som Habo, Smedbo Assa och Cello. Vi har bland annat dörrhandtag, dörrstängare, dörrbeslag, låshus och cylindrar.
Besök webbplatsen

 

Välj rätt lås till dina ytterdörrar och entrédörren
Yale Doorman för ett modernt elektroniskt lås. Med Yale Doorman styr du låset med en app. Du kan släppa in hantverkaren på distans och se när barnen kommer hem från skolan. Du kan låsa och låsa upp med en nyckelbricka, med kod, med nyckelbricka och kod i kombination eller med en fjärrkontroll.
Besök webbplatsen

 

Nyckelbutiken.se – YALE Doorman digitalt dörrlås V2N
• Om batterierna tar slut kan man alltid komma in genom att hålla ett 9V batteri mot en kontakt på utsidan och sedan lås upp med den elektroniska nyckeln, låset varnar dock en tid innan batterierna är helt slut. Innehåller: tre passerbrickor, slutbleck 1487-2, ellåskista, borrskydd samt 4 st AA-batterier medföljer.
Besök webbplatsen

 

Dörrlås – Bra tips när du ska byta dörrlås på dörren …
Det kan göra att två lås blir det bästa alternativet. Det gäller inte minst om ett cylinderlås med vred på insidan används som lås. Det är inte godkänt som enskilt lås av försäkringsbolagen, men är ett så kallat hemmabekvämt lås. Då behövs ett lås till, ett bortasäkert sådant, för den som inte vill byta ut hela låset.
Besök webbplatsen

 

Elektroniskt lås tribe Habo (7317900174308) Byggmax.se
Elektroniskt entrélås för hemmet. Enkel att montera på ytterdörrar med modulkista med nordisk standard. Låset har den nyaste tekniken för avläsning av fingeravtryck med ett minne för upp till 99 olika avtryck. Enheten kan även öppnas med kod eller med nyckel. – Utsprång 83 mm – Passar till dörrtjocklek 40-90 mm.
Besök webbplatsen

 

Kodlås batteridrivna – Lås och säkerhetsprodukter
Kodlås, det nya bekväma alternativet till den välbekanta mekaniska låsningen med nyckel. Med Yale Doorman kan man styra låset med en app, släpp in hantverkaren på distans och se när barnen kommer hem från skolan.
Besök webbplatsen

 

Digitalt dörrlås – Lås upp med mobilen | Verisure
Med en smart låsmodul till ett digitalt dörrlås från Yale Doorman kan du styra det med Verisure App. Så får du en lite enklare och roligare vardag och koll på hemmet. Det räcker med att du installerar ett digitalt lås som du uppgraderar med smart lås för att dra nytta av alla fördelarna.
Besök webbplatsen

 

Elektronisk lås ytterdörr | Sida 2 | Byggahus.se
• För försäkringsbelopp upp till en miljon kronor kan du använda vilket lås du vill, och även styra det med mobilen. • För försäkringsbelopp över en miljon kronor krävs att låset är godkänt av Svenska Stöldskyddsföreningen, SSF. Låset ska också användas på det sätt som det är testat och godkänt på.
Besök webbplatsen

 

Yale Doorman – Låskompaniet – Lås och säkerhetsprodukter
Aktivera även automatisk låsning så att du vet att din ytterdörr alltid är låst. Med Yale Doorman kommer du alltid in. Tryggt. Med Yale Doorman har du full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i mobilen om du vill. Med ett digitalt lås som kommunicerar med din mobil ser du alltid vem som kommit hem och om dörren är …
Besök webbplatsen