fönsterparti kontorGlaspartier och glasväggar i trä för kontor och offentlig …
Ett glasparti är nästan alltid skräddarsytt Glaspartier och glasväggar i trä till kontor och offentlig miljö är en annan specialitet. De är ofta skräddarsydda och tillverkas efter arkitektens skisser eller ritningar med anpassning till befintliga förhållanden.
Besök webbplatsen

 

Glaspartier – Dörrar | Swedoor
Sortimentet av glaspartier för exempelvis kontor och andra offentliga inomhusmiljöer är omfattande. Glaspartierna finns i olika standardutföranden men specialtillverkas ofta efter unika behov. Glaspartierna levereras i olika material och utföranden, med olika glas eller fyllningar samt med funktionskrav som exempelvis brand- och ljudreduktion.
Besök webbplatsen

 

Glaspartier & Glas – Byggmaterial – Kompanjonen
Begagnade Byggmaterial-produkter och Glaspartier & Glas. Kompanjonen säljer begagnade Glaspartier & Glas och nya produkter inom Byggmaterial. Begagnat och nytt Byggmaterial! Återvinn när du handlar i vår webbshop eller i lagerbutik i Hammarby.
Besök webbplatsen

 

Fasadpartier förhöjer upplevelsen av ditt hus – Skånska
Fasadpartier är både praktiskt och snygga och ger ditt hus det där lilla extra. Vi har ett brett utbud av olika fasadpartier till låga priser med fri frakt.
Besök webbplatsen

 

Ljudisolerande glaspartier från SWEDOOR
Ljudisolerande glaspartier. Ljudisolerande glaspartier finns i många olika utföranden där själva ljudreduktionen i första hand styrs av vilket glas som används.
Besök webbplatsen

 

Kontor | Akustikmiljö
Gardiner och textilier. Gardiner skapar en ombonad känsla och kan användas som avdelare, mot fönsterparti eller för att skapa en estetisk lösning i tak.
Besök webbplatsen

 

Lediga industri/kontor/kontorshotell på Suttungs gränd 2 …
Möblerat ljust kontorsrum med stort fönsterparti och glasväggar. First office är modernt inrett i sober färgsättning, såsom vitmålade väggar, grafitgrå täckande matta och avgränsande glaspartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.
Besök webbplatsen

 

Inglasningar och glaspartier | Expodul
Expodul är en ledande expert på inglasningar. Vi har en lösning för alla situationer, vare sig det rör sig om mindre uterum eller riktigt stora glaspartier.
Besök webbplatsen

 

Träpartier (glaspartier) med brandklass och ljudreduktion
Att inreda med glasade träpartier och glaspartier ger både karaktär och funktion, öppenhet och avskildhet. Det gör inomhusmiljön ljusare, exempelvis i skolor, kontor och offentlig miljö. Träpartier från Daloc. Daloc träpartier finns i standardformat som svarar mot de flesta behov.
Besök webbplatsen

 

Uterumspartier med snabba leveranser till bra priser – Skånska
Skjutbart fönsterparti. 4.2. Bättre isolerad serie för njutning större delen av året. Unik karm. Pris från Flera färger. 4.121 kr 4.579 kr Kampanjpris. Ordinariepris. Beräknad leverans v. 50. 20%. Rabatt. Sommar – Panorama Skjutpartier. Måttbeställ dina sommarpartier. Tillverkas efter dina önskemål.
Besök webbplatsen

 

DÖRRAR – UTERUM – SLÄPP IN LJUSET MED KVALITÉ!
SLÄPP IN LJUSET MED KVALITÉ! FÖNSTER – DÖRRAR – UTERUM. Släpp in ljuset med oss. Vi måttanpassar, ritar och producerar ert nya ljusinsläpp; uterum, vinterträdgårdar, glaspartier, lyft- och skjutdörrar, vikdörrar, ytterdörrar, fönster, glastak, balkonger och glasräcken.
Besök webbplatsen

 

Montageanvisning skjutdörrar och fönster till uterum – JTB …
Montageanvisning till dig som själv bygger uterum med våra skjutdörrar och fönster. Varmt välkommen – JTB Uterum & Inglasningar.
Besök webbplatsen

 

Försäljningsobjekt: 3 fönsterparti – netauktion.se
3st fönsterparti för kontor eller mellanväggar. HxBxT 202,5 x 60 x 9,5cm. Säljes för konkursbo via auktion, utan garanti/reklamationsrätt. Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad. Köpare bör undersöka varan innan auktionsdagen samt själv ombesörja för eventuell nedmontering samt transport.
Besök webbplatsen

 

Altandörr och balkongdörr i underhållsfri PVC | Menta Fönster
Entrédörren används med fördel vid en ingång till ett kontor, garage eller kanske en friggebod. Entrédörren har en starkare och grövre konstruktion än vad inåtgående och utåtgående altandörrar har samt är utrustad med en aluminiumtröskel.
Besök webbplatsen

 

Byggprojekt – Lokaler, kontor, skolor, sjukhus & hotell i …
Fasadändring (solavskärmning, utrymningstrappa, nytt entréparti, nytt fönsterparti) samt inglasning av uteplats och ombyggnad av kontor. Nybyggnad av kontor i Malmö Nybyggnad av maskinhall och kontor.
Besök webbplatsen

 

REFERENSOBJEKT – AB Järletoft Bygger
Ombyggnad av kontor vid Ideon Lund för IKANO-fastigheter. Beställare: IKANO Fastigheter Broby Simhall. Renovering av badhuset i Broby. Där har bl a ett 35 meter långt fönsterparti under läktaren byts ut Beställare: Östra Göinge Kommun Kontorshus Ikea Älmhult. Om och tillbyggnad av entré för kontorshus. Beställare: IKEA Fastigheter …
Besök webbplatsen

 

Ledig lokal: Kontor för uthyrning i Stockholm Innerstad …
Här erbjuds ett generöst kontorsrum i bästa gavelläge med moderna materialval samt trevlig fönsterparti med lugn utsikt över kyrkogård samt Klarakyrka. Rummet är möblerat med höj- och sänkbart skrivbord, kontorsstol, låsbart förvaringsskåp, skrivbordslampa och papperskorg.
Besök webbplatsen

 

NorDan AB – Fönster, fönsterdörr, skjutdörr och ytterdörr
NorDan är en av Skandinaviens ledande fönster- och dörrproducenter. Stort utbud av fönster, fönsterdörr, skjutport och ytterdörr.
Besök webbplatsen

 

Vision Fastighetsmäkleri
Stort spröjsat fönsterparti mot enkelriktad gata. … I anslutning till köket ligger ytterligare ett sovrum mot tyst innergård som också lämpar sig som kontor eller möjlig walk-in closet. Parkettgolv och målade väggar.
Besök webbplatsen

 

Fast fönster-Bygglagret Webbutiken för fasta fönster
Fast fönster är ur säkerhetssynpunkt det bästa fönstret. Dessutom är det betydligt billigare än ett öppningsbart fönster. Det fasta fönstret består av en karm och glaskassett.
Besök webbplatsen