garderober skjutdörrar mirroMirro – Måttanpassade skjutdörrar för det personliga hemmet
Mirro hjälper dig skapa det personliga hemmet med hjälp av måttanpassade skjutdörrar anpassade för just dig. Du kan enkelt testa dig fram till rätt lösning. Genom att använda denna webbplats accepterar du att vi använder cookies.
Besök webbplatsen

 

Skjutdörrar i din egen personliga stil – mirro.se
Skjutdörrar och garderobsinredning från Mirro är måttanpassade och unikt tillverkade efter ditt behov. I en Mirro-butik får du professionell hjälp med att välja rätt skjutdörr och garderobsinredning. Du kan även få hjälp med ett uppritat förslag, baserat på dina mått och personliga smak. Hitta närmaste butik
Besök webbplatsen

 

Mirro Solitär – måttbeställ dina skjutdörrar
Mirro Solitär – just nu 20 % rabatt. Det är detaljerna som gör det, brukar det ju heta. Detta uttryck har Mirro Solitär skjutdörrar dragit till sin spets. Här finns det omsorg om varje detalj, från material till form. Det är snyggt, tyst och behagligt. Titta gärna på bilderna och fundera på hur det ska se ut hemma hos dig.
Besök webbplatsen

 

Skjutdörrar till förvaring med snabba leveranser – Skånska
Skjutdörrar till förvaring finner du till ett bra pris på Skånska Byggvaror. Välj mellan mängder av utföranden. Fri frakt ingår.
Besök webbplatsen

 

Inspiration – Mirro
Inspiration. Välkommen till vår inspirationssida! Du som vill ha lite extra inspiration bör absolut besöka Mirrobloggen där vi delar med oss av en massa tips, idéer och inspiration. Ta också gärna en titt på våra rum eller testa vårt omtyckta planeringsverktyg där du kan skissa på skjutdörrar och garderobsinredning. Dessutom kan du bläddra i vår broschyr och prislista.
Besök webbplatsen

 

Garderobsinredning – snygg inredning till din garderob – Mirro
Med garderobsinredning från Mirro har du möjlighet att bygga din drömgarderob utifrån din stil och ditt behov. Den fungerar lika bra fristående i exempelvis en walk-in-closet som bakom skjutdörrar. Och det fina är att du kan få inredningen precis som just du vill ha den.
Besök webbplatsen

 

Butiker och återförsäljare – Mirro
Butiker. Kontakta närmaste butik om du har frågor om våra skjutdörrar och inredning. Genom att söka i rutan, flytta runt kartan eller klicka på något av landskapen nedan kan du lätt hitta en butik där du kan köpa våra produkter.
Besök webbplatsen

 

Förvaring är organisation av fritid och vardag – Skånska
System med skjutdörrar har den stora fördelen att de smälter in mycket bra i rummet. Man tänker inte på att de finns när dörrarna är stängda och rummet inger en ren och vilsam känsla. Oavsett vad du väljer kan vi erbjuda anpassningsbar inredning för din förvaringsmöbel.
Besök webbplatsen

 

Måttanpassade skjutdörrar från Mirro | 140kvadrat
Skjutdörrar från Mirro Med Mirros måttanpassade skjutdörrar får du en skräddarsydd och elegant lösning för ditt hem. Med den höga kvaliteten och väl utvalda materialet får du en gedigen och unik förvaring som kommer att hålla många år.
Besök webbplatsen

 

Inredning till garderob från svenska Mirro | 140kvadrat
Måttanpassad inredning till garderober. Mirros höga kvalitet och känsla för detalaljer ger rummet ett riktigt lyxigt uttryck. Den stabila stommen består av 22 mm skivor och utnyttjar förvaringsutrymmet maximalt med sitt fulldjup, 510 mm. det ger dig gott om plats för förvaring.
Besök webbplatsen

 

Montering av Mirro-garderober | 140kvadrat
Skjutdörrar med Softclose. Softclose innebär en ljudlös garderob och den gör dina stängningar mjukare. Med Softclose kommer du kunna stänga och öppna din garderob tyst och smidigt – den går som på räls. Läs igenom alla stegen i monteringsanvisningen innan du börjar montera dina skjutdörrar.
Besök webbplatsen

 

Guide – Mirro – Mirro – Måttanpassade skjutdörrar för …
Välkommen till Mirro-guiden. Vestibulum elit leo, semper et lacus vitae, tristique efficitur odio. Pellentesque dictum justo ac sem condimentum semper.
Besök webbplatsen

 

MIRRO PLANERINGSVERKTYG – Måttanpassade skjutdörrar för …
mirro planeringsverktyg Med vårt planeringsverktyg är det enkelt för dig att skissa på våra måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning. När du är klar med din skiss kan du skriva ut den eller maila den till en av våra återförsäljare där du får en slutlig offert.
Besök webbplatsen

 

Garderobsinredningar till bra pris – Skånska Byggvaror
Garderober i alla prisklasser. Oavsett hur dina behov ser ut så har vi alltid en lösning för dig. Vi ger dig tips på bra garderobsinredning i alla prisklasser. I vårt breda utbud finns allt från skjutdörrsgarderober till garderobsskåp i bredderna 1200 och 1800 mm i melanin med trästruktur i olika färger.
Besök webbplatsen

 

Om Mirro – Mirro – Mirro – Måttanpassade skjutdörrar …
Vi på Mirro har tillverkat måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar i över 20 år. Vår historia och långa erfarenhet har vi mycket nytta av då vi utvecklar nya produkter. Våra garderobslösningar skräddarsys exakt efter dina unika mått, behov och personliga stil.
Besök webbplatsen

 

Mirro märket bakom garderoberna | 140kvadrat
När det kommer till garderober är insidan lika viktig som utsidan och det kan vara svårt att hitta den perfekta garderoben. Det behöver du inte stressa för mer då du nu har möjlighet att välja fritt; du väljer garderobsinredning och skjutdörrar helt efter tycke, smak och behov. Se våra produkter från Mirro
Besök webbplatsen

 

Skoförvaring i garderob – Mirro
Ansvarsfriskrivning Vår ambition är att informationen som ligger på webbportalen skall vara så korrekt som möjligt. Däremot reserverar vi oss för förändringar i sortiment eller felaktigheter som kan ha smugit sig in i texterna.
Besök webbplatsen

 

Mirro Garderobsinredning Paketlösning – Vit Start | 140kvadrat
Mirro, som tillverkar skjutdörrar och garderobssystem, har sin produktion i Småländska Hillerstorp och sitt kontor i Jönköping. Mirro är ett helsvenskt företag som tillverkar allt på beställning, för att du som kund ska få en måttanpassad och designad förvaring i ditt hem.
Besök webbplatsen

 

404 – Mirro
Ansvarsfriskrivning Vår ambition är att informationen som ligger på webbportalen skall vara så korrekt som möjligt. Däremot reserverar vi oss för förändringar i sortiment eller felaktigheter som kan ha smugit sig in i texterna.
Besök webbplatsen

 

Vanliga frågor / FAQ – Mirro
Skjutdörrar och garderobsinredningar från Mirro kan installeras i de flesta utrymmen. Antingen som fristående inredning kombinerat med en eller två avslutningssidor eller inbyggd mellan befintliga väggar. Har du befintliga garderober, kan du även bygga in dem med skjutdörrar framför.
Besök webbplatsen