gardin långsmalt fönsterVELUX gardiner för mörkläggning
Fönster för platta tak. VELUX Takfönsterkupol – Välvt glas … Väljer du en INTEGRA® Solar-gardin monteras den utan kabeldragning – på ditt manuella takfönster eller på ditt VELUX INTEGRA® Solar takfönster. Fjärrkontroll ingår. Mörkläggningsgardiner. Duogardiner> …
Besök webbplatsen

 

Sneda och runda fönster – miljoma.se
Det är inte alltid lätt att hitta bra lösningar till sneda och runda fönster. Men ibland så måste man ju kunna ta bort solinstrålningen eller mörklägga även ett fönster som inte är fyrkantigt.
Besök webbplatsen

 

Inspiration till ditt vardagsrum – bilder på inspirerande …
Ljusa och vita vardagsrum – inte för alla. Vardagsrummet har varit det mest populära rummet i ”Inred HemnetHemmet-tävlingen”. Här är några som går ifrån det ljusa och fräscha.
Besök webbplatsen

 

Gör så här: 6 tips att förstora litet rum – Inredningsvis
Vissa sätter ju upp en gardin som går längs bredden också, vad tycker du om det? Leave a Reply Cancel Reply. Namn * E-postadress * Webbplats. Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas. Följ inredningsvis på Facebook.
Besök webbplatsen

 

Vardagsrum: tips & inspiration när du ska inreda | Leva & Bo
Det ger rummet en varmare och mer inbjudande look. Lägg till mjuka kuddar, gärna i olika storlek, färg och struktur. Vackra och sköna filtar gör rummet extra mysigt. Nu är det inne med gardiner igen när en mer ombonad inredningsstil föredras, men om man vill ha det är en smaksak. Det beror förstås också på vad man för fönster.
Besök webbplatsen

 

Duschdraperi som blickfång i badrum – Badrumsdrömmar
Badrummet är litet och avlångt, ett ganska knepigt rum egentligen som de löst med att sätta tyg som avdelare och detalj. Planlösningen är för övrigt ganska likt många badrum i hus från 1950-talet här i Sverige med fönster och badkar under över kortsidan.
Besök webbplatsen

 

Så blir ett rum två – Hus & Hem – hemtrevligt.se
Ett långsmalt rum med fönster i ena änden och ingång i den andra är inte lätt att dela på ett bra sätt. Med en bokhylla som är 1,10–1,30 meter hög kan man göra en enkel avskärmning som skiljer “mitt” från “ditt” utan att ta bort ljusflödet till rummets inre delar.
Besök webbplatsen

 

Fråga inredaren: Så väljer du rätt gardin – houzz.se
Alltså – är ditt fönster 100 cm så behöver du en 130 cm lång gardinstång. Om du vill att fönstret ska se större ut lägger du till ytterligare 15 cm på varje sida. Då hänger gardinen på väggen, istället för inne i fönstret. Är ditt fönster 100 cm brett behöver du alltså en 160 cm lång gardinstång.
Besök webbplatsen

 

Vardagsrum | Inredning till vardagsrummet I StyleRoom
Vardagsrum – Idéer och inredningstips Vardagsrummet är en viktig punkt i hemmet. En plats för umgänge och många gånger är vardagsrummet det största om mest besökta rummet i ett hem.
Besök webbplatsen

 

Inspirerande bilder på Vardagsrum – Hemnet
På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.
Besök webbplatsen

 

Uterum, växthus & pool – handla online och i butik …
Willab Garden har Nordens bredaste utbud av uterum, vinterträdgård, Attefallshus, växthus, glasräcke, kompositgolv, odling och pool. Fraktfria leveranser i hela Sverige.
Besök webbplatsen

 

Sovrum – inredningstips | Så inreder du sovrummet!
Inspireras av 1000-tals bilder från romantiska, moderna och inspirerande sovrum. Så här dekorerar du ditt sovrum på bästa sätt.
Besök webbplatsen

 

Diskutera inredning på StyleRoom
Hej! Jag har mörkgrå nästan svarta längder i mitt vardagsrum, det är alltså två stora fönster, men jag hittar ingen passande gardin i samma färg till det lilla fönstret, hade funderat på en hissgardin, kan jag gå på en annan färg eller en mönstrad? Har ingen bild just nu tyvärr.
Besök webbplatsen

 

5 smarta förvaringsidéer – viivilla.se
För att skapa ett förvaringsutrymme i ett långsmalt vardagsrum byggdes här en elegant kub från golv till tak. På utsidan gjordes en nisch med infällda spottar. Här får favoritföremål plats att beskådas. En dörr vid ena sidan leder in i förrådet som ser ut som ett gammaldags skafferi med hyllor från golv till tak.
Besök webbplatsen

 

Vårat tråkiga vardagsrum – Inredning och design – Hemmet …
Har lite svårt att tänka mig fönster utan gardiner, men det är väl för att man är så van. Stora fönster kan jag tänka mig utan. Om det nu blir gardiner så är ju ff problemet att ena delen av soffan kommer att täcka ett av fönstrena om jag ska byta plats på soffan.
Besök webbplatsen

 

Inreda smalt rum – Inredning och design – Hemmet iFokus
Har funderat på att ta bort dörren till klädkammaren, sätta upp en snygg gardin och ha datorn där inne. Någonting kommer jag nog ha där i alla fall, även om det bara blir min gamla byrå eller en läshörna av något slag.
Besök webbplatsen

 

balansilivet
Jag har ett långsmalt rektangulärt rum med fyra fönster ut mot träd, buskage och ett hus (men jag ser även bilparkeringen härifrån, vilket inte är så rolig utsikt, men då allt är grönt syns den inte så mycket)
Besök webbplatsen

 

Tips på hur jag kan sy barngardinen…
Hej, tack för svaret. Rummet är lite långsmalt med fönster på ena kortsidan. Ganska stort fönster. Hmm…Vågig underkant kanske kunde vara något. Funderar på om det inte skulle bli smalare längder, men inte paneler. Och sen omtag runt. Det fanns ju fanerbilar i samma stil på Panduro. Man kan kanske göra något med dem.
Besök webbplatsen

 

De nya nordiska färgtrenderna: Så ska hemmet se ut 2017
Snart är pastellfärgernas tid förbi. Det är ett något vågat påstående när det handlar om nordisk stil – vi använder ju gärna lätta, ljusa färger från början på året till långt in på sommaren.
Besök webbplatsen

 

Inspiration till ditt sovrum – bilder på inspirerande …
Inredarens tips – så maxar du lägenhetens yta. Joanna Bagge, inredare och stylist, har många bra tips på smarta lösningar som kan göra att du får bättre plats på mindre yta.
Besök webbplatsen