gardiner till långsmala fönsterFönster för alla husprojekt och storslagna husdrömmar
Vi tror på kundunika lösningar men med bibehållen kvalitet. Dessutom är fönster inte allt, utan vi levererar gladeligen också lösningar för balkonger, terrasser eller takfönster. Även kringprodukter är något vi fokuserar starkt på, såsom isolering, utsmyckning, insynsskydd och andra tillbehör till fönster.
Besök webbplatsen

 

Gardiner i uterum – hur har ni gjort? | Byggahus.se
Sidan där vi behöver gardiner är ca 4 meter lång och vill att gardinstyckena ska gå att flytta över hela sträckan utan uppehåll. Gardinerna behöver i sig inte kunna täcka hela sidan samtidigt, det räcker med 1,5-2 meter. Ev används en vajer i uterummet jag länkade till, jag kan inte se riktigt.
Besök webbplatsen

 

Start – Elitfönster
Fönster för alla olika. Vi är ett land som är olika. Det är olika väder. Olika landskap. Vi bor olika. Vi lever olika. Vi har olika smak. Och olika bakgrund. När du ska välja fönster är det bra att känna till att alla fönster heller inte är lika.
Besök webbplatsen

 

Badrumsfönster – 35 idéer till ditt hem
Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för badrumsfönster. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem.
Besök webbplatsen

 

Inspiration till ditt vardagsrum – bilder på inspirerande …
Inspireras av hundratals vardagsrum. På Hemnet Inspiration kan du bläddra bland utvalda bilder på bostäder som är till salu.
Besök webbplatsen

 

Möbleringstips till ett avlångt vardagsrum – houzz.se
Avlånga, långsmala vardagsrum kan vara mycket svårmöblerade, men här har vi samlat en mängd möbleringstips och inredningstips som kan hjälpa dig att få in till exempel en soffa i ett stort och avlångt vardagsrum.
Besök webbplatsen

 

Vårt Kalmarhus – Grymma rullgardiner till vårt hem
Underrullad rullgardin gör så att tyget ligger dikt an mot fönstret och släpper på så sätt in mindre ljus i glipan som annars kan uppstå mellan fönster och tyg. Rullgardinen öppnas med en kulkedja. Det bästa med Persiennbutiken.se är att de har många tillval till rullgardinerna.
Besök webbplatsen

 

Tema marint och trädgård! – Olofsfors Garn & Tyg
Två rum har blivit ett. Problemet är nu bara att möblera den långsmala rummet på bästa sätt och på något vis sätta upp gardiner. Det är många fönster på rad och sen en altandörr dessutom…Vi får se om jag lyckas få upp några gardiner framöver!
Besök webbplatsen

 

Så inreder du din långsmala balkong – 16 fantastiska exempel
Tycker du att det är knepigt att styla din långsmala balkong? Här får du inspiration som sätter igång kreativiteten.
Besök webbplatsen

 

Houzz Tour: Nordisk lyxvilla med nytänkande design i …
Toalettens långsmala fönster vetter mot grannen och har ingen insyn, men släpper ändå in dagsljus. Stringdahl Design AB Vi fortsätter upp till barnens badrum på övervåningen.
Besök webbplatsen

 

Nya inredningstrenden: Växtgardin – houzz.se
Även bloggaren Elsa Billgren väljer bort gardiner till förmån för stora klätterväxter. De behöver inte stå på fönsterbrädet; har du en hylla eller ett skåp nära fönstret som får tillräckligt med ljus så kan du ställa dem där, så att de kommer lite högre upp redan från början.
Besök webbplatsen

 

Hemmet – Gardinkappa = fult? | Bukefalos
Har både jag och sambon + mina föräldrar i köket, där är det inte så smidigt med gardiner ner till golvet då man vill ha in mycket ljus. … Jag har långsmala lite höga fönster och med korta gardinkappor till det ser det bara ut. Får alltid sy själv *suck* starcraft. 3 Maj 2010 #14.
Besök webbplatsen

 

Veckans kök: Långsmalt bistrokök i Stockholm med detaljer …
Massa smarta förvaringslösningar, mycket ljus och en vacker grågrön färg gör detta lilla långsmala kök till en riktig pärla.
Besök webbplatsen

 

Långsmalt & smart: 10 tips för att planera ett långt …
Om du till exempel har en vägg på 3.7 m är det sannolikt att du får plats med tre höga enheter i ena änden och tre basenheter i andra. Normalt sett har man då överskåp eller ett fönster ovanför basenheterna. Längs den motsatta sidan kan man då ha hyllor, ytterligare fönster eller bara en ren, enkel vägg.
Besök webbplatsen

 

Vilken ytterdörr är rätt för ditt nya hem eller stuga? | K …
Ordlista till fönster; Tips för fönster; … Gardiner och persienner. Gör det själv – Smarta hemlösningar för gardinstången; … Idag är det ­dörrar med runda fönster, långsmala fönster eller dörrar med ­liggande fönster som är vanligast. Vitt är fortfarande vanligt men det väljs alltmer avvikande kulörer.
Besök webbplatsen

 

9 enkla tips för att inreda med läder – houzz.se
Att lägga till läder i inredningen kan vara en svår balansgång – för stora mängder läder kan ge ett oharmoniskt och till och med aggressivt intryck.
Besök webbplatsen

 

En praktfull sekelskiftesdröm – Hus & Hem
Det är ett imponerande hus, byggt 1903 av löjtnant Hjalmar Mörner från Malmö. Stort, tungt och högt med långsmala fönster, fin spröjs och gröna fönsterluckor. Balkongerna har utskurna drakar och verandan pryds av kolonner. Helena Montis familj har en lång relation till just det här huset.
Besök webbplatsen

 

Skärgårdsdrömmen blev sann – hisnande utsikt på Orust …
Från köket och vardagsrummet går en halvtrappa ner till det ljusa matrummet. För att få till ett större ljusinsläpp har Mats och Kristina byggt in två par gamla loppisfyndade fönster i väggarna på vardera sida om öppningen. Den fina blå mattan har Mats mamma vävt.
Besök webbplatsen

 

Göra säng till soffa med sänggavel – houzz.se
Jobba istället med kuddar i olika storlekar, både stora, mindre och långsmala. Bra kuddar och överdrag finns på H&M Home och Åhléns bland annat. Större kuddar brukar man kunna hitta på Indiska, IKEA, ibland Åhléns sen har Ellos sånt också. Om du ändå vill ha huvudgavel skulle jag rekommendera max 100 cm bredd på den. Lycka till!
Besök webbplatsen

 

Hur inreder man ett barnrum på 6 kvm? Tips på smarta …
Viktigt med ventilation Om Julie väljer att inreda lägenhetens minsta rum till barnkammare, bör hon enligt Rune Dybkjær först och främst vara uppmärksam på ventilationen och syrenivån i rummet, som mäter omkring 14 kubikmeter.
Besök webbplatsen