glasdörr vinkällareGlasdörr till vinkällare i Västerås – malardalensglas.se
Mälardalens Glas och Montage AB, Tallmätargatan 2, 721 34 Västerås, Tel/Fax: 021 – 14 30 60, info@malardalensglas.se
Besök webbplatsen

 

Dörr till vinkällare (förråd) ? | Byggahus.se
Min blivande vinkällare kommer bli som ett litet L, Ska slå ihop en liten toalett, en hallstump o ett matförråd. Så det kommer bli rätt så stort, men samtidigt ganska smalt. Rummet är redan nu utrustat med kylaggregat, så jag kan temperera det med.
Besök webbplatsen

 

Så funkar det: Att bygga en vinkällare – Viivilla.se
Luftfuktigheten ska vara minst 70 procent. För att klara detta finns klimatanläggningar anpassade för vinkällare. Eller ställ in några vattenhinkar, tipsar Johan Magnusson.
Besök webbplatsen

 

Glasdörrar till vinkällare | finewines.se
Hej. Jag letar efter glasdörr (rökig/mörk) till min vinkällare. Är det någon som vet var detta kan tänkas finnas. Söker då inte efter glasfirmor som gör spec. mått…
Besök webbplatsen

 

Inredning – BS Glas & AluminiumBS Glas & Aluminium
En glasdörr i en mörk hall kan förhöja känslan för ditt hem . Vi har läckra glasdörrar för dusch, bastu och andra typer av utrymmen, allting kan måttanpassas efter dina behov och önskningar. Måttanpassade skjutdörrar – personlig inredning.
Besök webbplatsen

 

Vinkällare — Endless Design
Platsbyggd vinkällare i valnöt under trappa, med glasdörr och glasvägg.
Besök webbplatsen

 

Vinkällare – Karlsson & Dahl i Varberg
Allt i glas – bilglas, glasräcken, inramningar m.m.
Besök webbplatsen

 

59 inspirerande bilder och idéer på vinkällare
Här hittar du 59 bilder på ‘vinkällare’ uppladdade från vanliga svenska hem.
Besök webbplatsen

 

Vinkylar | Vinkylen.se
Vinlagringsskåp med hög kapacitet hittar du här! Genom att återskapa de förhållanden du hittar i gamla underjordiska källare förser Climadiff vinlagringsskåp dina viner med en idealisk lagringsmiljö! Nu även tre vinlagringsskåp med UV-skyddad glasdörr i tre olika storlekar.
Besök webbplatsen

 

Egen vinkällare hetast hemma | Leva & bo | Expressen
Vinkällare är det nya svarta, vilket bekräftas av att Spiral Cellars som bygger platssnåla vinkällare hemma hos folk och som just nu är helt fullbokade. – Folk renoverar hellre än flyttar och att en egen vinkällare är något du kan njuta av och visa upp för dina vänner – särskilt om du har en glasdörr in från matrummet, säger …
Besök webbplatsen

 

Fristående vinkylar | Vinkylen.se
Stilren och modern vinkyl från mQuvée. Vinkylen kommer i glansig svart design, med ergonomiskt handtag och trähyllor för det där lilla extra. Denna vinkyl har UV-skyddad glasdörr för att förvara vinerna på bästa vis. Vinkylen har 2 justerbara temperaturzoner, rymmer 38 flaskor och har energiklass A. Läs mer
Besök webbplatsen

 

Köpguide | Vinkylen.se
Av praktiska skäl är det troligt att anta att du kommer att fylla din vinkällare med ett antal flaskor strax under maximal kapacitet. Till exempel, om en vinkällare är fylld med endast Bourgogneflaskor kommer ungefär 30% färre flaskor få plats än den ursprungliga kvantiteten som beräknades för Bordeauxflaskor.
Besök webbplatsen

 

Energi Aluminium Fönsterdörr från skånskabyggvaror.se
Beställ Energi Aluminium Fönsterdörr från Skånska Byggvaror – Spara pengar – Spara tid!
Besök webbplatsen

 

Han har nog världens coolaste vinkällare
En glasdörr i golvet, men varför då? Jo, bakom den döljer sig en spiraltrappa. Och på väggarna finns den ena fina vinflaskan efter den andra.
Besök webbplatsen

 

Vinlagringsskåp | Vinkylen.se
Fristående vinlagringsskåp med plats till 182 flaskor från franska Artevino. Vinlagringsskåpet ger dina viner perfekta lagringsförhållanden – precis som en vinkällare. Skåpet kommer med en låsbar solid dörr, gedigna lagringshyllor i trä och har energiklass A+. Läs mer
Besök webbplatsen

 

Multifunktionslagringsskåp | Vinkylen.se
Vi har multifunktionslagringsskåp från LaSommeliére, Climadiff samt deras premiumvarumärke, Avintage. Vill du ha ett stilrent skåp – välj Avintages produktserie, DIVA, som går att beställas med antingen solid dörr eller glasdörr och med mono- eller multitemp. Önskar ni hellre att endast lagra vinerna?
Besök webbplatsen

 

Vinkällare med en 110 år gammal Bakugn. – Hemma hos …
Här kan man se det (nästan)färdiga resultatet. Vår 110år gamla bakugn har förvandlats till en vinkällare. Nu saknas bara vit pärlspont runt dörren.
Besök webbplatsen

 

Vinkyl – Vinkylar – Vinkyltest – viivilla.se
Vin har blivit en innedryck och köket är ett av de rum som vi satsar mest på. Därför är det fullt naturligt att utbudet av vinkylar har blivit allt större på senare tid. Det finns allt från minikylar för ett halvdussin flaskor till stora kylar för ett par hundra buteljer och till och med vinkällare.
Besök webbplatsen

 

Artevino Oxygen – 206 flaskor – 2 zoner – Glasdörr – FRI …
I detta rostfria stål färgade vinskåp kan du förvara helt upp till 320 flaskor. En unik vinkällare i ett skåp. Den ultimata vinkylen.
Besök webbplatsen

 

Artevino Oxygen – 199 flaskor – 3 zoner – Glasdörr – FRI …
Starkt vinskåp för 199 flaskor. Artevino är hög stabilitet, kapacitet och låg energi. Världens bästa producent, franska EuroCave, står bakom och det kan ses!
Besök webbplatsen