handtag till gamla innerdörrarDörrhandtag, Dörrtrycken, Innerdörr, Ytterdörr …
Här hittar ni vårt stora sortiment inom dörrhandtag för innerdörr och ytterdörrar. Här finns dörrhandtag i mässing, krom och antika med flera! Välkomna!
Besök webbplatsen

 

Byt handtag på gammal dörr – kök, badrum, trädgård …
Gamla handtag kan vara fula, tappa fjädringen eller börja hänga efter ett tag. Om du vill ha kvar de befintliga handtagen kan du byta ut de delar som är trasiga. Tänk annars på att ett modernt lås ser annorlunda ut från ett gammalt och är lättare att hitta nya reservdelar till.
Besök webbplatsen

 

Beslag och dörrhandtag till innerdörrar | dinbyggare.se
Beslag och handtag till innerdörrar En dörr och en dörrs funktion är något så självklart att man egentligen sällan tänker på att dörren finns. Observerar man ideligen dörren är det ganska sannolikt att det är något fel på den.
Besök webbplatsen

 

Klassiska dörrhandtag – Nacka Byggnadsvård
Oftast behöver du köpa till nyckelrosetter eller nyckelskyltar samt ha ett instickslås för att dörren ska bli komplett. Gångjärn hittar du under en egen rubrik. I vår fysiska butik kan du se hela vårt nytillverkade sortiment och även gamla handtag, både renoverade och orörda.
Besök webbplatsen

 

Dörrhandtag för innerdörr / trycke / handtag för innerdörr
Vi håller oss till den moderna trend som finns runt dörrhandtag och som har funnits de senaste 10 åren ungefär, letar du efter äldre handtag och trycken till innerdörrar som passar in i äldre hus med en tidsenlig inredning så får du dessvärre leta vidare.
Besök webbplatsen

 

Dörrtrycken / Dörrtrycke – Sekelskifte – Gammaldags …
Oavsett om du söker efter dörrtrycken till det faluröda torpet, till slottet, till lägenheten, till lokalen eller till ditt nyproducerade hus i klassisk stil, tror vi att vi har det du letar efter.
Besök webbplatsen

 

Handtag, knoppar, krokar & beslag | Allabeslag
Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller behöver vägledning inför köpet av handtag, dörrtrycken, krokar, knoppar eller andra beslag till kök, badrum eller andra miljöer. Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar.
Besök webbplatsen

 

Innerdörrar till bra priser – Skånska Byggvaror
Beställ innerdörrar till bra priser på Skånska Byggvaror. Hos oss finner du material som låter dig genomföra ditt projekt smidigt och enkelt och få ett riktigt snyggt resultat. Valet av innerdörrar är viktigt. Sätt en personlig prägel på ditt hem med en snygg innerdörr.
Besök webbplatsen

 

Köp Dörrhandtag hos Byggmax – 352 Dörrhandtag från 29,95 SEK
Byggmax har handtag för både ytter- och innerdörrar. Du kan välja mellan handtag med olika utseenden som till exempel material i rostfritt, förtennat, matt krom, antik mässing, nickel och borstad krom. Det är ditt behov som styr vad du vill ha. Det finns många prisvärda alternativ som gör bytet av handtaget till en angenäm affär.
Besök webbplatsen

 

Trycken & handtag – byggnadsvardsbutiken.se
Dörrhandtag/ Handtag, hjärta Tillverkad i linoljebränt smide, av smeden Jussi. Totallängd ca 25,5 cm. Längd på greppet, ca 15,5 cm. Höjd på handtaget (dvs så mycket det sticker ut från dörren), 5 cm. Handtaget finns i två olika storlekar.
Besök webbplatsen

 

Innerdörrar – Köp dörrblad och dörrar inomhus | Bygghemma.se
Här finns även tillbehör till dörrar, såsom handtag, nyckelskyltar och trösklar. … Bor du i ett äldre hus kan du ofta sätta in nya innerdörrar i de gamla karmarna genom att sätta ett s.k. mellangångjärn på tappen till det gamla gångjärnet. Om man ska byta en innerdörr med karm behövs lite mer snickerivana.
Besök webbplatsen

 

Knoppar Handtag Möbelbeslag Skålhandtag – homeface.se
Knoppar Handtag Skålhandtag List handtag – Tenn Oxiderade Mässing Kromade Rostfria – Frakt och Avgiftsfritt inom Sverige – Låg frakt i resten av norden – Snabb leverans
Besök webbplatsen

 

Dörrtrycken för dina innerdörrar – Specialbeslag
Vardagar: 07.30-18.00 Lördagar: 10.00-14.00 Söndagar: Stängt Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom midsommarafton, julafton och nyårsafton.
Besök webbplatsen

 

Dörrlås – innerdörr – laskompaniet.se
Ett låshus som passar utmärkt till innerdörrar samt badrums- och toalettdörrar både i privatbostäder och kontorslokaler.
Besök webbplatsen

 

Beslag, Handtag, Knoppar, Belysning och tillbehör för …
Välkommen till Beslagsbutiken Beslagsbutiken. Hos Beslagsbutiken kan du alltid handla ett brett sortiment av funktionella och dekorativa beslag. Vår affärsidé är att sälja funktionella och dekorativa beslag till privatmarknaden i Sverige, EU, norden och övriga världen.
Besök webbplatsen

 

Byt handtag – viivilla.se
Nya handtag skiljer sig oftast lite jämfört med de gamla och främst är den så kallade ”roddarpinnen” som är smalare jämfört med de äldre och då passar de inte i låset utan glappar. Fjädrarna som ser till att handtaget inte hänger ner kan också gå av. Men de flesta komponenter finns att köpa som reservdelar och är lätta att …
Besök webbplatsen

 

ByggIgen. Gamla Byggmaterial, Reservdelar till hus …
Välkommen till ByggIgen. Här kan du hitta Reservdelar till gamla hus, begagnat byggmaterial som ofta är billigare och framför allt bättre och vackrare än det du hittar i byggvaruhusen. Se till vänster hur du kommer igång
Besök webbplatsen

 

Gamla dörrar till salu – AnnonsGuide.se
Gamla dörrar till salu. Vi har nu 215 Gamla dörrar till salu.
Besök webbplatsen

 

Innerdörr Lättdörr Vit Slät 92270222D Bygghemma.se
Om du funderar på att använda den gamla karmen till en ny dörr, kontrollera att den har snap-in gångjärn. I andra fall måste gammal standarddörr beställas. – Trösklar finns i tre modeller; som tröskelplatta, falsad tröskel eller badrumströskel.
Besök webbplatsen

 

Handtag och beslag för inner- och ytterdörrar – Skånska
Med färdiga beslagspaket är handtag, lås och skruvar behändigt förpackade tillsammans. Välj mellan exempelvis krom och rostfritt stål. Vi har även kompletta låspaket för både höger- och vänsterhängda dörrar. Detaljer bidrar till helheten. Tänk på både din och husets stil när du väljer knoppar och handtag till hemmet.
Besök webbplatsen