låga skjutdörrar garderobMirro – Måttanpassade skjutdörrar för det personliga hemmet
Mirro hjälper dig skapa det personliga hemmet med hjälp av måttanpassade skjutdörrar anpassade för just dig. Du kan enkelt testa dig fram till rätt lösning.
Besök webbplatsen

 

Köp Skjutdörrar hos Byggmax – 35 Skjutdörrar från 84,00 SEK
Skjutdörrar är ett riktigt bra sätt att avgränsa förvaringsplatser och samtidigt ge ett rum en extra detalj. Saknar du förvaring för att du har diagonala väggar eller sneda och låga tak så är den optimala lösningen att bygga ditt eget förvaringsutrymme. På så sätt kan du få det skräddarsytt efter just dina behov samtidigt som …
Besök webbplatsen

 

Garderober | Se våra geniala garderobslösningar till låga …
En garderob från Kvik passar perfekt i hemmets inredning och utnyttjar utrymmet optimalt. Hitta inspiration och idéer till snygg design och smarta funktioner och få vägledning genom alla beslut. – Vi slår alla priser. Se våra många nya klädskåp och garderober med skjutdörrar här.
Besök webbplatsen

 

Skjutdörrar till förvaring med snabba leveranser – Skånska
Skjutdörrar till förvaring finner du till ett bra pris på Skånska Byggvaror. Välj mellan mängder av utföranden. Fri frakt ingår.
Besök webbplatsen

 

Garderober – Ett stort urval av garderober | JYSK
Du kan till exempel satsa på en enkel vit garderob, eller en variant med dörrar, lådor och spegel. Vissa garderober har vanliga dörrar, medan andra har skjutdörrar. Har du ont om utrymme kan det vara praktiskt att välja en garderob med skjutdörrar eftersom den går att öppna och använda utan att ta upp något utrymme vid sidan av.
Besök webbplatsen

 

Skjutdörrar i din egen personliga stil. Utforma allt själv …
Med aluminiumprofiler har du flest möjligheter när det kommer till material och färger. De kan dessutom göras extra höga eller låga, vilket innebär att du kan placera skjutdörrar även under snedtak, bänkskivor, på krypvindar och i andra skrymslen. Våra exklusiva varianter heter Diamant, Titan och Symmetric.
Besök webbplatsen

 

Köp Garderober hos Byggmax – 50 Garderober från 19,95 SEK
Att montera en garderob är enkelt, det går alltså snabbt att fixa till förvaringen hemma om du tar hjälp av oss på Byggmax. Lätt att skapa ordning Många tycker att det är praktiskt med generösa garderobsutrymmen i rum som inte måste vara så presentabla.
Besök webbplatsen

 

Skjutdörr Elfa Original ElfaOriginal21E Bygghemma.se
Måttbeställda golvgående skjutdörrar med profil, ram, golv- och takskena i stål och dörrstopp. Vitfolierad fyllning kan du måla eller tapetsera. OBS! Behandla båda sidorna av fyllningen. Original tillverkar vi efter dina önskemål med maximal höjd på 2485 mm och maximal dörrbredd på 1208 mm.
Besök webbplatsen

 

Inbyggd garderob med skjutdörrar | kvik.se
Kviks inbyggda Smart-garderob med skjutdörrar ger dig intelligent förvaring med en uppsjö av anpassningsmöjligheter. Inred med klädstänger, lådor, skohyllor eller annat efter dina behov. Priset för den visade lösningen är inkl. skjutdörrar, skenset och anslagslister, och exkl. inredning.
Besök webbplatsen

 

Garderober | Få ordning på röran med en häftig garderob …
Bor du i ett hus med stor hall kan du med fördel dölja familjens jackor, sportskor och stövlar bakom minimalistiska skjutdörrar i en rymlig garderob. Är utrymmet vid ytterdörren begränsat, är det extra värdefullt med en skräddarsydd garderobslösning som frigör golvyta och rymd i rummet, men samtidigt tar vara på varje centimeter.
Besök webbplatsen

 

Förvaring är organisation av fritid och vardag – Skånska
System med skjutdörrar har den stora fördelen att de smälter in mycket bra i rummet. Man tänker inte på att de finns när dörrarna är stängda och rummet inger en ren och vilsam känsla. Oavsett vad du väljer kan vi erbjuda anpassningsbar inredning för din förvaringsmöbel.
Besök webbplatsen

 

Möbler & Inredning, Möbler, Garderober | Smartster
Bennett BENNETT Garderob Skjutdörrar Svart – 4 995 kr . 6 795 kr. Till Butik. share Close Facebook Messenger Twitter Pinterest E-post -11%. Hedwig HEDWIG Klädförvaring + draperi Vit – … vidaXL Garderob hopfällbar 110 x 45 x 175 cm svart. 389 kr . 439 kr. Till Butik.
Besök webbplatsen

 

Skjutdörr DecoSlide SHAKE 62-12-1-0D Bygghemma.se
Om du behöver låga skjutdörrar till ett snedtak eller liknande, kan du göra två skjutdörrar av varje hel dörr. Vid de tillfällena behöver du bara meddela oss om hur många hjul du behöver – så skickar vi dem till dig. Max. höjd golv till tak med halva dörrar är 128 cm.
Besök webbplatsen

 

Kvik Smart | Funktionell garderob med skjutdörrar | Kvik.se
Funktionell garderob med skjutdörrar. Kviks Smart-garderob är en enkel skåplösning med vita skjutdörrar och massor av anpassningsmöjligheter. Perfekt för dig som gärna vill få ut det mesta möjliga av ditt förvaringsutrymme och inte vill kompromissa med vare sig design eller funktionalitet.
Besök webbplatsen

 

Skjutdörrar | Vi erbjuder skjutdörrar i snygg design efter …
Våra skjutdörrar produceras speciellt för dig och efter dina mått och behov. Du kan välja mellan två typer av skjutdörrar i tio olika färger, så att dina skjutdörrar får exakt det uttryck du vill ha i ditt hem.
Besök webbplatsen

 

Garderober – Köp billig Garderob & garderobssystem online …
LYSANDE LÅGA PRISER PÅ BELYSNING! Gå till kampanj. UPP TILL. 38 % RABATT. NYHETER FÖR MATRUMMET! Gå till kampanj. … Renate Garderob Skjutdörrar + Spegel. Vit. Lagervara. Fri frakt. 6 495 kr. Lägg i varukorgen. … Då passar garderober med skjutdörrar bättre och självklart har vi alla olika typer av garderober i olika färger och …
Besök webbplatsen

 

Smart skjutdörrar | Anpassa garderoben efter ditt hem
Smart skjutdörrar – din personliga garderob. Smart skjutdörrar kan måttbeställas och därmed skräddarsys efter dina personliga behov. Skjutdörrar i Smart-serien kan dessutom fås med exakt den dörr du vill ha. Med den vita Milk-dörren kan du skapa ett stilrent uttryck som ger lugn för ögat.
Besök webbplatsen

 

Öppen garderob med enkel design och rena linjer | kvik.se
Enkel och kompakt garderob. Vario19 white är en snygg och enkel öppen garderob designad med fokus på stilrena linjer och enkelt åtkomst till det du använder mest.
Besök webbplatsen

 

Venedig skjutdörr till garderob – 2 dörrar – Spegel – 4995 …
Köp – 4995 kr! Venedig skjutdörr till garderob – 2 dörrar – Spegel. Garderobsdörrar i serien Venedig. Praktiska skjutbara spegeldörrar med 4 mm spegelglas. Denna
Besök webbplatsen

 

Garderober – stort urval av garderober | JYSK
Hitta rätt garderob för dina kläder som passar in i ditt hem. Välj mellan flera olika material, färger, garderobsdörrar och funktioner. En garderob med skjutdörrar kan till exempel vara en smart lösning för tum med begränsad plats.
Besök webbplatsen