långsmalt fönster badrumKöp Fönster hos Byggmax – 276 Fönster från 22,95 SEK
Snygga fönster som passar just ditt hus Vi på Byggmax kan även hjälpa dig med material till detaljer och lite mer avancerade fönsterinsatser som fönster i hörn, fönsterbleck, fönsterbräda och fönsterlist. Tänk på hur dina nya fönster kommer att se ut från både in- och utsidan.
Besök webbplatsen

 

Smarta tips, inspiration, idéer & lösningar för små badrum!
Jag har sett många små badrum i mina dar – av typen som gör att man känner att man behöver gå ner i vikt för att kunna vända sig i dem. Men jag gillar verkligen att inreda sådana badrum. Att försöka få plats med alla nödvändigheter i ett begränsat utrymme är lite som att lägga ett stort pussel.
Besök webbplatsen

 

Badrumsrenovering, fönster i duschen.. | Byggahus.se
Vi har en liknande situation men ett något bredare badrum. Vi tänker byta till ett fast smalt långsmalt fönster, ~20cm bred glasruta.
Besök webbplatsen

 

Litet handfat – Köp små handfat från bygghemma.se
För att utnyttja rummets yta maximalt kan det i vissa badrum fungera med ett stort, men långsmalt handfat. Fundera över vad just du behöver och vad som fungerar i ditt badrum och välj i vårt sortiment mellan välkända leverantörer som Svedbergs, Duravit och Gustavsberg.
Besök webbplatsen

 

Tips inför badrumsrenoveringen – kakelspecialisten.se
Planering är jätteviktigt i ett badrum, det kan spara både tid och pengar. Det fungerar bra att göra en skiss förhand på ett papper. Mät längd, bredd, höjd, var du tänker ha dörren och fönster placerade. Notera också om dörren går inåt eller utåt.
Besök webbplatsen

 

Renovera badrum 100- tals badrumstips | dinbyggare.se
När du ska renovera ditt badrum är det viktigt att planera noggrant innan du startar. Det är viktigt att planera sitt badrum noga och följa de regler som gäller. Tänk på att regler ändras löpande. Börja med att skissa upp ditt badrum på ett enkelt sätt.
Besök webbplatsen

 

Badrumsinspiration | 100+ Badrumsbilder & Idéer | INR
Om du är som de flesta som ska inreda badrum och på jakt efter badrumsinspiration och idéer så vill du titta på bilder på fina badrum – och ju fler desto bättre! På den här sidan har vi samlat ett stort antal badrumsbilder med reportage för dig att frossa i och med gott om inspiration för både stora och små badrum.
Besök webbplatsen

 

Smakfullt i avlångt badrum – Badrumsdrömmar
Murrigt badrum. Här är ett underbart murrigt badrum att inspireras av. Perfekta detaljer som gör helhet snäppet läckrare och genomtänkt – två inbyggda hyllnischer och ett stort fönster. Kanske inte så vanligt att man har möjlighet till…
Besök webbplatsen

 

Planera ditt drömbadrum noga – Badrumsdrömmar
Här visar vi ett badrum som vi tänker använda som exempel när vi ger våra tips så att du kan få igång tankeverksamheten i rätt planeringsriktning! Detta badrum är både luftigt, praktiskt och samtidigt en mysig del av hemmet för avslappning.
Besök webbplatsen

 

Fönster för alla husprojekt och storslagna husdrömmar
Vi har alla typer av fönster för alla typer av hus och stilar. Vi tror inte på standard och mall. Vi tror på kundunika lösningar men med bibehållen kvalitet. Dessutom är fönster inte allt, utan vi levererar gladeligen också lösningar för balkonger, terrasser eller takfönster.
Besök webbplatsen

 

Långsmalt fönster – 3 idéer till ditt hem – styleroom.se
Äntligen är det klart! Vi ändrade planritningen då gamla badrummet var långsmalt och med badkaret under fönstret. Badkar har vi nere så vi ville ha dusch uppe. Dusch bredvid fönster, inte bra.
Besök webbplatsen

 

Långsmalt & smart: 10 tips för att planera ett långt …
Långsmalt men smart: 10 tips för att planera ett korridorkök Misströsta inte om du har ett smalt och långt kök, de kan vara de bästa att laga mat i och rymmer en hel del utrustning om du planerar väl.
Besök webbplatsen

 

Duschdraperi som blickfång i badrum – Badrumsdrömmar
Badrummet är litet och avlångt, ett ganska knepigt rum egentligen som de löst med att sätta tyg som avdelare och detalj. Planlösningen är för övrigt ganska likt många badrum i hus från 1950-talet här i Sverige med fönster och badkar under över kortsidan.
Besök webbplatsen

 

Våra referensbilder från badrumsrenoveringar.
Från ett väldigt gammalt och mörkt badrum till ett nytt och fräscht. Taket höjdes och en del av badrummet gjordes om till en större hall. Vattendrivet golvvärmesystem, spottar i taket och duschväggen som matchar med golv, ger ett lyxigt intryck.
Besök webbplatsen

 

Bostadsutformning – lämplig för sitt ändamål – Boverket
I reglerna står att bostäder ska ha avskiljbara utrymmen för sömn och vila, samvaro, matlagning, måltider, hygien och förvaring i skälig utsträckning. Det ska finnas fönster mot det fria i utrymmena för sömn och vila, samvaro samt matlagning. Bostäderna ska också ha inredning och utrustning för matlagning och hygien.
Besök webbplatsen

 

Långsmalt, enkelt fönster till garage – var? | Byggahus.se
Jag söker efter ett långsmalt ( ex. 120*40) fönster att sätta i garage och förråd. Skulle vilja ha ett som går att placera liggande och går att öppna.
Besök webbplatsen

 

Bilder på badrum….! | Byggahus.se
Badrum på ny plats i huset. Vi köpte 2005 vårt hus. Lyckligtvis för oss var badrummet orenoverat sedan början av 70-talet vilket gjorde att det blev vårt första projekt med huset och vi kunde bygga det precis som vi ville. Det gamla badrummet var litet ca 6m2 golvyta långsmalt, trångt och i behov av renovering.
Besök webbplatsen

 

Planera rätt redan från början, så blir badrummet perfekt
Den tid du lägger ner på planering av ditt nya badrum har du igen flera gånger om. Här får du tips om vad du bör tänka på för att ditt drömbadrum ska bli skön verklighet.
Besök webbplatsen

 

Målad pärlspont i badrum | Byggahus.se
Vi ska bygga ett nytt badrum i vårt jättegamla hus. det blir ett långsmalt rum utan fönster. Vi räknar med att ha klinkers på golvet i hela rummet.
Besök webbplatsen

 

Drava Bygg & Badrum AB | Inspiration Badrum
Ett långsmalt badrum gör vi rymligare genom att sätta upp breda speglar på de längre parallella väggarna. En bra tumregel är att placera det snyggaste inredningselementet mitt emot dörren så att det är det första som fångar blicken.
Besök webbplatsen