måla tapetserade garderobsdörrarSlipa och måla garderobsdörrar. | Byggahus.se
Är själv på G att måla om ett par gerderobsdörrar so mtidigare varit tapetserade. Tapeterna är borta och slipning påbörjad, så nu börjar jag fundera på hur jag bästa ska måla. Ovan finns ju en del tips, men jag undrar om det inte går att spraya själv, alltså med vanlig sprayburk.
Besök webbplatsen

 

Garderobsdörrar – 109 idéer till ditt hem
Jag tänkte måla om två lägenhets innerdörrar som är träfärgade till vita o undrar vilken slags färg jag bör använda o om det är bäst med en roller el pensel? Ska även måla om några garderobsdörrar
Besök webbplatsen

 

Måla gamla garderobsdörrar. | Byggahus.se
Nu är det bara en sak kvar i dotterns rum o det är hennes gamla garderobsdörrar. Idag sitter det en tapet klistrad på i princip hela dörren förutom dom tre sista cm ut mot kanten så att säga. Hade tänkt mig att jag skulle måla dörrarna direkt precis som dom är med tapeten kvar o undrar hur jag skall göra för att få bästa resultat.
Besök webbplatsen

 

Tapet på nytt sätt – Viivilla.se
Trista garderobsdörrar, enklare trämöbler som byråer och lådor för förvaring piggas enkelt upp med en bit tapet. En fotovägg skapar spänning i rummet och något att vila ögonen på. Camilla gav garderoben ett helt nytt liv med tapet i arkitektoniskt mönster. De lösa lådorna med kapitäl är lekfullt dekorativa.
Besök webbplatsen

 

Hur kan jag dekorera mina vita garderobsdörrar? – TV4 – tv4.se
Hur kan jag dekorera mina vita garderobsdörrar? artikel 2008-09-02 kl 12:18 Fråga: Hej, i min lägenhet har jag vita standardgarderober. Jag skulle vilja dekorera dem med någon form av geometriska figurer, jag tänker alltså inte måla hela. Helst hade jag ju målat på dem eftersom det är den looken jag är ute efter.
Besök webbplatsen

 

Tapetborttagning på garderober – Diskutera Renovering på …
Problemet är att den har fasta garderober med fasta överdelar som är i en trist gråvit färg, och jag inte får måla om dem eller tapetsera på dem. Till saken hör att de som tapetserade sist (hyresvärdens team) tycks bara ha slängt upp tapeterna så i hörnen mot garderoberna har de lagt tapeten ca 2-3 cm in på själva garderobssidan.
Besök webbplatsen

 

tapetsera eller måla garderobsdörrar? – alltforforaldrar.se
Måla absolut. Tycker inte det är snyggt med tapetserade garderobsdörrar. Spec när det är flera på rad.
Besök webbplatsen

 

Tapetsera garderobsdörrar.. – familjeliv.se
Tapetsera garderobsdörrar.. … De måste ju se ut som innan jag tapetserade dom. Någon som vet? … fråga. hur ser garderobsdörrarna ut? är det målade och typ lackade? så att du kommer att få både lacka om och måla om vid flytt?
Besök webbplatsen

 

Tapetsera garderobsdörrarna – Malin inredare
Här i stugan i Bohuslän klädde mamma i princip hela rummet med en ljuvlig tapet (bortsett från taket, vilket hon visserligen gjorde i mitt barndomshem, tapetserade badrumstaket vill säga. Hon har nog förälskat sig i några tapeter i sina dar…).
Besök webbplatsen

 

Renovering av gamla garderobsdörrar – alltforforaldrar.se
Det säger min kompis som är målare att jag ska göra med min sons tapetserade garderobsdörrar. Märken efter lister spacklar du och slipar. Sen kan du måla dörrarna.
Besök webbplatsen

 

Byta garderobsdörrar? – alltforforaldrar.se
Kan man köpa lösa garderobsdörrar (60 cm breda) någonstans? Jag är så trött på våra trista vita standardgarderober och vill ha nåt snyggare.
Besök webbplatsen

 

Måla garderob – 68 idéer till ditt hem
Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för måla garderob. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem.
Besök webbplatsen

 

Hemmet – Vita trista garderobsdörrar…. | Bukefalos
Sv: Vita trista garderobsdörrar…. Man kan måla dörrarna också eller haka av dem och sätta dit draperier istället. Om det är standardmått på garderoberna bör det gå att hitta nya dörrar om du letar runt bland firmor som säljer sådant.
Besök webbplatsen

 

Det här får du fixa hemma – Hem & Hyra
Måla och tapetsera, Förarbete och material måste anpassas till att det är ett våtutrymme. Sätta upp hyllor, Måste du borra i kakelvägg, så borra helst i fogarna. Fuktspärra hålen.
Besök webbplatsen

 

Tapet på glasvägg? | Byggahus.se
Gissningsvis inte – när mina föräldrar tapetserade på vanliga garderobsdörrar fick de rugga upp underlaget rätt så ordentligt och glas är ju inte precis känt för sin struktur. Bättre med någon typ av plastfilm på så att de ser frostade ut?
Besök webbplatsen

 

Hur göra efter misslyckad målning av garderob | Byggahus.se
Vi tapetserade garderobsdörrar (i början av 80-talet), och vi hade inte en tanke på att tapetsera baksidorna. De dörrarna slog sig inte, de var också från 60-talet, och ganska kraftiga och helt släta. Och det var lätt att ta bort tapeterna igen 15 år senare (flera lager på några) om man blötte upp dem.
Besök webbplatsen

 

Tapetsera garderobsdörrar, hjälp! | Byggahus.se
Vi skall renovera lite i sovrummet på ett hus vi nyss köpt. Vi har ej fått tillräde ännu men om ca en vecka får vi nycklarna. Garderoberna i sovrummet är från ca 60-talets mitt och är redan tapetserade med vad jag minnas en något strukturerad tapet om jag minns rätt men den var väldigt sliten och ful runt beslagen men ändå ganska jämn.
Besök webbplatsen

 

Hemnet: Huset tiden stannat i, allt i original från 70-tal …
Huset på Hemnet är något utöver det vanliga. Allting i original från 70-tal och fantastiskt uterum i glas. För 1,3 miljoner kan du resa tillbaka i tiden.
Besök webbplatsen

 

Riva ner till betongen | Byggahus.se
Hade samma problem med tapetserade garderobsdörrar som var målade, tapetserade, övermålade med snickerifärg och tapetserade ovanpå det. Det första lagret tapet gick smidigt bort, men sedan var det stopp! Fick ta färgborttagning på den sista snickerimålade tapeten, och det funkade bra då även tapeten lossnade.
Besök webbplatsen

 

Vardagsrum | Inredning till vardagsrummet I StyleRoom
Vardagsrum – Idéer och inredningstips Vardagsrummet är en viktig punkt i hemmet. En plats för umgänge och många gånger är vardagsrummet det största om mest besökta rummet i ett hem.
Besök webbplatsen