min dörr står alltid öppen för digKontakt – masentia.se
Kontakta oss Kontakta oss, vår dörr står alltid öppen för dig
Besök webbplatsen

 

Är din dörr öppen eller stängd? – birgittabergin.se
Då lämnar jag alla öppna och halvöppna dörrar i Spanien för två månader. Hem till underbara Västkusten och alla vänner, kompisar och bekantskaper. Dörrar som stått på vid gavel i hela mitt liv. Två månader och sedan tillbaka hit igen. Så som sagt – jag är priviligierad. Och min dörr står alltid öppen.
Besök webbplatsen

 

Information om fritidshemmen på Rörsjöskolan läsåret 2018 …
Min dörr står alltid öppen för dig och jag är alltid intresserad av att prata med dig! Till sist men inte minst, välj glädjen, sorgerna kommer ändå!!!
Besök webbplatsen

 

Yogaview hem
Tua är alltid öppen för förslag och nya utmaningar. Yogaviews dörr står alltid öppen, tända ljus och en varm avslappnade känsla börjar redan i entrén, där inne väntar en god kopp te och med lite tur nötter och frukt på bordet.
Besök webbplatsen

 

Att vara svensk är att vara människa | Aftonbladet
”Precis som i Sverige står min dörr alltid öppen för världen” sa den gamle när vi tog farväl. Jag har funderat länge på denna obändiga längtan och svenskhetssträvan.
Besök webbplatsen

 

Lyckebo | Ljuspunkter
Min dörr till Lyckebo står alltid öppen till den som uppskattar kärlek och ljus. Härinne ska vi finna gemenskap till vardags och fest. Vi utbyter tankar och känner oss som hemma. Alltid står detta hem till förfogande för dig som vill hitta en lycka med ro och harmoni. Häng av dig kappan och ställ skorna där.
Besök webbplatsen

 

Hon vill minska på sockret i skolan – Pedagog Malmö
Charlotta Rosings dörr på Lorensborgsskolan står nästan alltid öppen. Skolsköterska – står det stort och tydligt på dörren. Det är viktigt att eleverna känner sig välkomna, säger hon, hon vill göra skillnad för eleverna. – Det är ett jätteroligt jobb.
Besök webbplatsen

 

Studie och yrkesvägledning – Nynäshamns kommun
Du är alltid välkommen in för en pratstund när min dörr står öppen, det går också väldigt bra att boka en tid för vägledningssamtal. Är du förälder/vårdnadshavare och har funderingar kring ditt barns skolgång eller gymnasieval, då är du givetvis välkommen att höra av dig!
Besök webbplatsen

 

Ekonomichef varnar för stora underskott | Skånska Dagbladet
– Min dörr står alltid öppen, säger hon. Att kalla ekonomichefen Linda Andersson för ny är en sanning med modifikation. Hon har fungerat som tillförordnad ekonomichef ända sedan förra hösten.
Besök webbplatsen

 

Jag kommer alltid i andra hand. – familjeliv.se
Jag visste inte om jag skulle lägga detta i Relationsproblem eller här, eftersom mitt problem innehåller lite av båda.
Besök webbplatsen

 

Dela kunskap på jobbet | Prevent – Arbetsmiljö i samverkan …
Tydliga utvecklingsmål är ett sätt att för medarbetarna att känna sig delaktiga och att kunna påverka sin egen utveckling. Vad krävs av dig som chef i en lärande organisation? – Att se till att målen är tydliga så att alla vet vad vi är till för. Att jag är närvarande och att min dörr alltid står öppen för personalen.
Besök webbplatsen

 

Ny flottiljchef på Helikopterflottiljen – Försvarsmakten
För dig som privatperson; För dig vid kommun eller myndighet; Bygglov, förhandsbesked och planärenden; Infrastruktur; Områdesskydd; … – Min dörr står alltid öppen och ingen ska behöva känna ångest eller dåligt samvete för att komma förbi och lyfta en fråga, positiv eller negativ.
Besök webbplatsen

 

Rösta på årets arbetslivsfloskel! | Kollega
Min dörr står alltid öppen. Betyder: Chefen vill signalera att det är okej att komma förbi och prata, vädra synpunkter. Men glömmer att nämna att han/hon väldigt sällan är tillgänglig, trots att dörren alltid står öppen.
Besök webbplatsen

 

Föreläsningar – Daniel Mendoza
Vår dörr står alltid öppen för dig, du vann våra hjärtan … Lena Marie Lindberg Göransson, Tofvehult april 2017 Förmågan att betrakta världen mångfacetterat är en gåva, i synnerhet när världen under lång tid förefallit som extremt grym och otrygg.
Besök webbplatsen

 

Åtgärda en innerdörr och dörr som kärvar – tips |dinbyggare.se
Ibland behövs det otroligt lite för att en dörr ska gå trögt eller gripa. Det kan faktiskt räcka med lite för mycket målningsfärg eller lack som har hårdnat. Ett sådant färgöverskott kan du ta bort med en kniv eller ett stämjärn.
Besök webbplatsen

 

Vilken typ av granne är du? – Riksbyggen
Din dörr står alltid öppen. Trots att grannarna ibland invänt emot att dina sociala sammankomster sprider sig ut i trapphuset har ni en god relation. Troligen för att du gärna delar med dig av saker du tillverkat själv: ekologiska vindfångare av stadsduvefjädrar, brasilianska rytminstrument och linsgrytor.
Besök webbplatsen

 

Nu ska jag höja min kalasfaktor – Vi Föräldrar
När man läser intervjuer med olika spännande människor så låter det ofta så här: ”Min dörr står alltid öppen. Jag bara slänger ihop en skön pastasallad och tar fram en flaska vin och ett hembakt bröd från frysen.
Besök webbplatsen

 

Dörrar till låga priser – Skånska Byggvaror
Vet du vad du är ute efter eller är du öppen för att inspireras av våra produkter? Botanisera bland olika kulörer, trösklar och material som får dig att överväga om du vill satsa på en modern dörr med integrerad hängränna eller mer klassiska modeller som snabbt går att montera och kan levereras omålade.
Besök webbplatsen

 

Högt i tak och öppna dörrar på Sveriges riksbank – Shortcut
Min uppgift som chef är att skapa de förutsättningarna. Hur går du till väga för att göra det? – Jag låter mina medarbetare ta ansvar men finns som stöd och ger feedback i vardagen. Jag pratar gärna med mina medarbetare hellre än att mejla dem och min dörr står alltid öppen.
Besök webbplatsen

 

Att läsa på folkhögskola – Eslövs folkhögskola
Min dörr står alltid öppen. Om du har en lite spretig studiebakgrund när du kommer hit, hjälper jag till med att lägga upp en studieplan för hur du ska kunna nå din grundläggande behörighet för vidare studier.
Besök webbplatsen