renovering gamla dörrarNya krav på gamla dörrar – Stadsmuseet
Många nya krav ställs på gamla dörrar. De kan gälla såväl säkerhet som ljudisolering och brandskydd. Inför en diskussion om renovering eller byte av dörrar är det viktigt att fundera igenom ordentligt vad det är som fungerar och vad som inte fungerar.
Besök webbplatsen

 

Ge gamla dörrar nytt liv – TV4 – tv4.se
Ge gamla dörrar nytt liv. artikel 2008-04-13 kl 22:20 Har man ett hus så har man skaffat sig ett livstidsprojekt. Det finns alltid saker att göra, renovera, förändra och förbättra. De gamla dörrarna blir lätt bortglömda i den allmänna röran trots att deras tråkiga masonitskivor ofta kan dölja vackra speglar.
Besök webbplatsen

 

Hem – Ramna
När du beställer någon av våra dörrskivor så måttanpassar vi dessa efter dina befintliga dörrar. Dina innerdörrar kommer bli som nya, men du behåller dina gamla mått och och du slipper riva ut dina dörrkarmar.
Besök webbplatsen

 

Totalrenovering av fönster och dörrar
Välkommen till Fönsterhantverkarna – ett glasklart val när det gäller renovering av Dina fönster och dörrar. I över 10-års tid har vi nu utfört renoveringar i Bromma med omnejd, där även verkstaden är belägen.
Besök webbplatsen

 

Gamla innerdörrar och fönster – Nacka Byggnadsvård AB
Dörrar & Fönster & Glas. Hos oss hittar ni Sveriges största utbud av gamla fönster och dörrar! På Nacka Byggnadsvård finner ni dörrar och på Överjärva Byggnadsvård både dörrar och fönster. Vi har även olika typer av nytt och gammalt glas som går att måttbeställas.
Besök webbplatsen

 

Renovera gamla dörrar | Ett öppet hem – torinodorr.se
Har man ett gammalt hus har man säkert gamla dörrar som man vill renovera upp och få att se ut som dom en gång gjorde. Om inte så kanske man kan hitta gamla spegeldörrar på Blocket eller någon annanstans online och köpa dessa för att renovera.
Besök webbplatsen

 

Renovering av dörrar – Värmbols Legolackering AB
Renovering av gamla dörrar kan ske genom t ex ommålning och byte av trycken. Vi kan som ett populärt alternativ erbjuda att göra om gamla gabon- och masonitdörrar till spegeldörrar.
Besök webbplatsen

 

Renovering av hus och lägenheter i Uppsala – cobblebygg.se
Renovering av hus och lägenheter i Uppsala. Cobble Bygg utför alla sorters tjänster inom bygg och renovering. Vår huvudsakliga inriktning är renoveringar av lägenheter och hus / fastigheter i Uppsala med omnejd, men vi utför i stort sett alla typer av ombyggnationer, tillbyggnationer och mindre nybyggen.
Besök webbplatsen

 

Fönsterrenovering – Renovering Gör det själv Bygga om Tips
Fönsterrenovering och underhåll av gamla fönster är något en husägare sällan slipper undan. Det spelar ingen roll om solen skiner eller om det regnar, snöar eller haglar, inte heller om luften är torr eller fuktig, om det är varmt eller kallt, lugnt eller blåsigt alla slags väder sliter på husets fönster.
Besök webbplatsen

 

Underhåll och renovering – Stadsmuseet
Det här bör du tänka på vid underhåll, renovering eller energieffektivisering av fönster. Södervända fasader slits särskilt hårt. Bristande underhåll medför att färgen flagar och att kittet torkar, krackelerar och faller bort.
Besök webbplatsen

 

Lägenhets-dörrar – Stadsmuseet
På Stockholms stads webbplatser använder vi cookies för att webbplatserna ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Besök webbplatsen

 

Renovering av fönster och dörrar – Överjärva Byggnadsvård
Renovering av fönster och dörrar I vår verkstad på Överjärva Gård hjälper vi dig med renovering av fönster och dörrar. Eftersom vi även nytillverkar både fönster och dörrar enligt gamla metoder, kan du vara säker på att du alltid hittar något som passar.
Besök webbplatsen

 

Renovera fönster – Så gör du det lättare | viivilla.se
Gamla fönster ofta av god kvalitet. Men om du har tiden och energin, ska du veta att gamla fönster i regel är i bättre skick än vad de vid en första anblick ser ut att vara. Då kan det helt klart vara lönsamt att satsa på en renovering.
Besök webbplatsen

 

Renovera gamla spegeldörrar? | Byggahus.se
Re: Renovera gamla spegeldörrar? Lite förtydlingar; jag fyllde givetvis inte bara hålen med lim, utan tryckte i tills det rann ut i kanten. Massor mao. Jag hade rätt stora “tomrum” i skarverna, så mina dörrar var rätt “lealösa” innan limningen.
Besök webbplatsen

 

Underhåll och renovering – Stadsmuseet
Det är fullt möjligt att plocka ner teglet försiktigt, spara det som är helt och lägga tillbaka det. Välj att samla det gamla teglet, som ju har fått en viss patina, på hela ytor och lägga nytt av samma sort på de ytor som blir över. Är teglet mycket skadat måste man beställa nytt tegel till hela ytan, så likt det gamla som möjligt.
Besök webbplatsen

 

Underhåll och renovering – Stadsmuseet
Underhåll och renovering. … Snickerierna i foder, lister och dörrar tillverkades vid snickerifabriker som hade maskinhyvlar. Idag finns en hel del snickerier med äldre profiler att hitta på bygghandeln. … Det finns idag ett antal glasmästerier som behärskar den gamla tekniken och som kan komplettera blyinfattade glas eller göra …
Besök webbplatsen

 

Välkommen till Nacka Byggnadsvård
Här i Nackabutiken har vi hand om t.ex. renovering av spisar, kaminer och badkar. Vi har även vårt största lager av begagnade dörrar här. Kom gärna in och botanisera bland mängder av begagnade och roliga attiraljer. Vi har mängder av gamla dörrar och fönster samt gammalt glas i olika former och storlekar, med och utan karm.
Besök webbplatsen

 

Underhåll och renovering – Stadsmuseet
Inför underhåll och renovering av en port är det viktigt att tänka på vad som hör till normalt åldrande och vad som bör åtgärdas. Att trä mörknar och en viss skevhet uppstår i en port kan anses tillhöra åldrandet.
Besök webbplatsen

 

Vårda ert hus historia – Stadsmuseet
Det viktigaste vid byggnadsvård och renovering är att alltid utgå ifrån byggnadens karaktär och vad som gör den speciellt. Så för att ta hand om ett hus behöver du först lära känna det. Sedan behöver du kunskap om metoder för att ta hand om ditt hus på bästa sätt.
Besök webbplatsen

 

Renovering av gamla garderobsdörrar – alltforforaldrar.se
Renovering av gamla garderobsdörrar I huset vi nyligen flyttat till finns 1,2,3…8 st platsbyggda garderober. De är stora och bra. Dörrarna vill vi däremot fixa till.
Besök webbplatsen