ståldörr tröskelDALOC Tillval & standard till Daloc ståldörrar och trädörrar
Trösklar, karmar, ytor mm till dörrar från Daloc
Besök webbplatsen

 

DALOC Moderna och traditionella ståldörrar
“Modern” designad ståldörr avsedd för offentliga miljöer som t ex butiker, sjukhus, skolor, servicehus, hotell och kontor pga sin design och sin höga brandklassning och ljudreduktion. Är även lämplig som branddörr i lokaler där krav brandgastäthetsklass S 200 krävs enligt BBR. Standard- och maxmått etc se produktinfo.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc S60 (Y60) Branddörr A60, A120
Ståldörr Daloc S60 är en branddörr som passar där styrka, stabilitet och tålighet prioriteras. Den är vanlig som inner- eller ytterdörr i källare, pannrum, industrilokaler, parkeringshus och vid ställverk. Den finns också med ventilationsgaller i soprumsutförande (typgodkänd i brandklass EI15).
Besök webbplatsen

 

Lagerdörrar | Hellbergs Ståldörrar AB
Ytterdörr EI-60, låskista Assa 310, förstärkt för dörrstängare på anslagssidan, karm C med dubbla hylsor uppe & nere även i låssida, tröskel HI-97 med fasad bakkant, spårkarm, pulvergrundmålad magizink plåt, RAL 7035.
Besök webbplatsen

 

Brandkrav och regler för branddörrar i BBR kap 5
“Modern” designad ståldörr avsedd för offentliga miljöer som t ex butiker, sjukhus, skolor, servicehus, hotell och kontor pga sin design och sin höga brandklassning och ljudreduktion. Är även lämplig som branddörr i lokaler där krav brandgastäthetsklass S 200 krävs enligt BBR.
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsdörrar, branddörrar, ståldörrar – Robust dörrar
Om oss Robusts dörrar är trygga dörrar . Robust Ståldörrar AB tillverkar dörrar. Trygga säkerhetsdörrar för lägenheter och stabila branddörrar för kontor, bostäder och industri.
Besök webbplatsen

 

Daloc S30 (Y30) Ståldörr, Ljuddörr
Daloc S30 (Y30) Ståldörr, Ljuddörr A 120, A 60, EI 15, EI 30. Upp till Rw 50dB. S 200, S a. … upp till korrosivitetsklass C3 rekommenderas i varmförzinkat utförande med industrimålning från fabrik och rostfri tröskel alternativt laminatplåt för utomhusbruk och rostfri tröskel.
Besök webbplatsen

 

Daloc – Säkra dörrar sedan 1943
Brandklassad ståldörr med automatisk brandstängning ser till att branden ej sprids om det börjar brinna bland bilarna i garaget. Daloc – the Robot
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar från Daloc
Därför kan du idag välja rätt ståldörr för rätt miljö; moderna ståldörrar i publika miljöer där man vill ha snygga, men ändå funktionella och stryktåliga, dörrar eller traditionella ståldörrar där främst klassning, funktion och stryktålighet är de viktigaste egenskaperna.
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar | Swedoor | JELD-WEN
SD4210 ståldörr är lämplig för användning i miljöer där slitaget är stort och där det är extra viktig att ha god hygien och hållbara lösningar, t.ex. på sjukhem och sjukhus. Som standard galvaniseras alla dörrar innan de pulverlackeras, vilket ger ett bra skydd mot korrosion. Vi erbjuder även ståldörrar i rostfritt stål.
Besök webbplatsen

 

DALOC Dörrguide – Guida dig fram till rätt dörr i …
Välj rätt branddörr, ljuddörr eller säkerhetsdörr med hjälp av vår sortimentsguide
Besök webbplatsen

 

Daloc – Allt om våra dörrar för dig i byggbranschen
Daloc för arkitekter, inköpare och andra proffs Dalocs unika styrka som tillverkare ligger i att kunna leverera alla typer av dörrar, från oklassade massiva trädörrar till säkerhetsdörrar för lägenheter och högsäkerhetsdörrar med skott- och explosionsskydd.
Besök webbplatsen

 

Daloc S33 (Y33) Säkerhetsdörr RC3
Tröskel Dörren levereras som standard med förzinkad fasad anslagströskel. Mot beställning kan den förses med tröskelplatta i kombination med släplist (Rw 38 dB och Rw 33 dB för pardörr) eller tröskelplatta, borstlist, tätningströskel (ej ljud).
Besök webbplatsen

 

HI-YD Ytterdörr VFZ – Ekmans Ståldörrar
Tröskel HI-YD lagerföres med fasad anslagströskel HI-97, vfz. Övriga trösklar finns som tillval. Standardutförande HI-YD lagerföres med urtag för 1 st Assa Classic modullås (A=54 mm, B=27 mm), tappbärande justerbara gångjärn samt bakkantssäkring. Extra utrustning – Läs mer Ytbehandling HI-YD lagerföres pulvergrundmålad.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc T40 Trädörr, Massivdörr, Tamburdörr
Tröskel. Dörren levereras med anslagströskel typ H men kan mot beställning levereras med anslagströskel typ G eller K. Den kan även offereras med tröskelplatta typ B eller plasttröskel men för att uppfylla krav för klassning ska dörrbladet då förses med släplist eller tätningströskel.
Besök webbplatsen

 

DALOC Ladda ner dokumentation
Ladda ner dokumentation. Här kan du hämta typgodkännande, monteringsanvisningar och andra dokument i pdf-format. För att kunna läsa PDF-filer krävs programmet Acrobat Reader.
Besök webbplatsen

 

Daloc S20 Modern ståldörr, Branddörr
Ståldörr Daloc S20 är en modern ståldörr anpassad för estetiska krav, likväl som kraven på brandskydd. Den är en vanlig i kontor, butiker, på sjukhus och servicehus. … utförande med industrimålning från fabrik och rostfri tröskel alternativt laminatplåt för utomhusbruk och rostfri tröskel.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc YEP 66 Entréparti – dorrkatalogen.daloc.se
Rostfri tröskel är standard och kan levereras i flera utföranden. Som standard är den fasad för ökad tillgänglighet. I standardutförande är glaset 25,5 mm tjockt och kan levereras med olika prestanda. Entrén är på många sätt byggnadens eller lokalens ansikte utåt.
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsdörrar | Swedoor | JELD-WEN
När det talas om inbrottssäkerhet och säkerhetsdörrar kommer ofta frågan upp om det krävs en ståldörr för att klara ett inbrottsförsök. Det är en vanlig missuppfattning att jämförbara ståldörrar är säkrare än trädörrar.
Besök webbplatsen

 

DALOC Dörrkatalog – Säkerhetsdörrar, branddörrar …
Säkra dörrar sedan 40-talet. Familjeföretaget Daloc tillverkar och säljer klassade dörrar som skyddar människor och egendom mot brand, ljud, inbrott mm, och vi är idag Skandinaviens främsta tillverkare av branddörrar, ljuddörrar och säkerhetsdörrar av stål och trä.
Besök webbplatsen