ståldörr u-värdeDALOC Moderna och traditionella ståldörrar
“Modern” designad ståldörr avsedd för offentliga miljöer som t ex butiker, sjukhus, skolor, servicehus, hotell och kontor pga sin design och sin höga brandklassning och ljudreduktion. Är även lämplig som branddörr i lokaler där krav brandgastäthetsklass S 200 krävs enligt BBR. Standard- och maxmått etc se produktinfo.
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar från Daloc
Därför kan du idag välja rätt ståldörr för rätt miljö; moderna ståldörrar i publika miljöer där man vill ha snygga, men ändå funktionella och stryktåliga, dörrar eller traditionella ståldörrar där främst klassning, funktion och stryktålighet är de viktigaste egenskaperna.
Besök webbplatsen

 

Daloc S30 (Y30) Ståldörr, Ljuddörr
Vår moderna ståldörr Daloc S30 är vanlig i butiker, på sjukhus och servicehus, hotell och kontor pga sin design och höga skyddsklass för ljud och brand. Den harmonierar med säkerhetsdörr S33 och S43 för lägenheter och kan med fördel användas sida vid sida med dessa.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc S60 (Y60) Branddörr A60, A120
Ståldörr Daloc S60 är en branddörr som passar där styrka, stabilitet och tålighet prioriteras. Den är vanlig som inner- eller ytterdörr i källare, pannrum, industrilokaler, parkeringshus och vid ställverk.
Besök webbplatsen

 

DALOC Dörrguide – Guida dig fram till rätt dörr i …
Välj rätt branddörr, ljuddörr eller säkerhetsdörr med hjälp av vår sortimentsguide
Besök webbplatsen

 

Daloc – Allt om våra dörrar för dig i byggbranschen
Daloc för arkitekter, inköpare och andra proffs Dalocs unika styrka som tillverkare ligger i att kunna leverera alla typer av dörrar, från oklassade massiva trädörrar till säkerhetsdörrar för lägenheter och högsäkerhetsdörrar med skott- och explosionsskydd.
Besök webbplatsen

 

SWEDOOR: Ytterdörrar
Swedoor erbjuder ett heltäckande sortiment av ytterdörrar. Oavsett om det gäller moderna ytterdörrar, traditionella ytterdörrar, ytterdörrar med glas eller ytterdörrar med olika funktionskrav – i sortimentet finns ytterdörrar för de flesta behov oavsett om det är en förrådsytterdörr eller ett pampigt entreparti.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc Y43 Säkerhetsdörr, loftgångsdörr
U-värde enkeldörr : 1,4-1,7: Lufttäthet: klass 4 *No performance determined (npd) gäller inåtgående montage där vattentäthet ej har utvärderats. Dörrblad. Konstruktion: Dörrbladet är 58 mm tjockt, med fasad överfals och består av stålplåtar samman­fogade i en bockning med dolda plåtkanter vid dörrbladskanten. Sammanfogning …
Besök webbplatsen

 

Daloc S33 (Y33) Säkerhetsdörr RC3
Daloc Y43 med U-värde 1,0 förses som standard med komposittröskel men kan mot beställning förses med hårdträtröskel behandlad med dubbla lacklager på alla ytor. … Säkerhetsdörr S33 och ståldörr S30 har samma fasade överfals och fungerar därför bra tillsammans när det krävs olika klassningar.
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar | Swedoor | JELD-WEN
SD4210 ståldörr är lämplig för användning i miljöer där slitaget är stort och där det är extra viktig att ha god hygien och hållbara lösningar, t.ex. på sjukhem och sjukhus. Som standard galvaniseras alla dörrar innan de pulverlackeras, vilket ger ett bra skydd mot korrosion. Vi erbjuder även ståldörrar i rostfritt stål.
Besök webbplatsen

 

KPAB – ALUPARTIER – aluminiumpartier stålpartier legolack …
• U-värde – Hög värmeisolering och täthet FASADER Med Schücos fasadsystem kan vi tillverka stora partier med mycket glas och samtidigt en stark konstruktion.
Besök webbplatsen

 

Brandkrav och regler för branddörrar i BBR kap 5
Säkerhetsdörr (SS-EN 1627 RC3) i stål för miljöer med krav på säkerhet tex köpcentra, kontor, industrier och inte minst till lägenheter i trapphus och loftgångar. Finns även som pardörr. Som Y33 kan den erhållas med U-värde 1,0-1,9. Standard- och maxmått, utförande etc se produktfakta Produktblad S33
Besök webbplatsen

 

Energieffektiva ytterdörrar – Swedoor | JELD WEN
U-värdet är ett mått på hur stor mängd energi som passerar genom dörren; ju lägre U-värde, desto bättre isolerar dörren. Mer information om vårt lågenergisortiment finns här. U-värdena på de energieffektiva dörrarna överträffar Boverkets krav med 0,6 W/m2k för ytterdörrar utan glas och 0,75 W/m2k för ytterdörrar med glas.
Besök webbplatsen

 

Vad är U-värde? – Dörrar | Swedoor | JELD WEN
Vad är U-värde? Enkelt förklarat så talar U-värdet om hur energieffektiv ytterdörren är. Ju lägre U-värdet är, desto bättre isolering har dörren.
Besök webbplatsen

 

Swedoor ytterdörr Classic Smetana
Classic är en serie ytterdörrar där traditionellt möter nyskapande. Här finner vi de klassiska influenserna från svunna tider samtidigt som vi integrerat alla de innovativa konstruktionslösningar som kan önskas av en modern dörr av högsta klass.
Besök webbplatsen

 

DALOC Säkerhetsdörrar och högsäkerhetsdörrar
Säkerhetsdörr (SS-EN 1627 RC3) i stål för miljöer med krav på säkerhet tex köpcentra, kontor, industrier och inte minst till lägenheter i trapphus och loftgångar. Finns även som pardörr. Som Y33 kan den erhållas med U-värde 1,0-1,9. Standard- och maxmått, utförande etc se produktfakta
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsdörrar av högsta kvalitét från Svenska Skydd
Vi tillverkar våra säkerhetsdörrar själva och levererar dörrarna i alla tänkbara utföranden och utseenden. Hos oss hittar du även säkerhetsdörren för utomhusbruk med ett U-värde på endast 0,82.
Besök webbplatsen

 

Robusta Byggnads AB – Robusta Byggnads AB
Robusta erbjuder helhetslösningar inom entreprenad. Vi bygger nytt, bygger om, bygger till och renoverar. Inget hus är det andra likt och vi är kompromisslösa i vår kvalitetssträvan.
Besök webbplatsen

 

PVC fönster från Dobroplast till låga priser
2-glas PVC-fönster U-värde 1,3W/m2K (-32db) som standard. PVC-fönstren kan även beställas med andra glas-, karm och U-värdes alternativ. Beställ dina fönster monterat och klart! Vi erbjuder en kvalitetsinstallation av dina nya fönster. Våra montörer pratar svenska och är utbildade i svensk byggstandard och byggteknik.
Besök webbplatsen

 

Lurs Dörr – Dörrtillverkare med personlig känsla
Dörrtillverkaren Lurs Dörr AB startade 1948, men har sedan början av 60-talet varit helt inriktad på dörrtillverkning med fokus på kvalitet från stomme till ytbehandling.
Besök webbplatsen