ståldörrar med glasStåldörrar som säkerhetsdörr, skyddsdörr eller …
Ståldörrar med skyddsklass Dörren kan förses med energiglas men vi erbjuder även andra tillval som solskyddsglas, laminerat glas och säkerhetsglas. Säkerhetsglas finns både för personskydd och inbrottsskydd.
Besök webbplatsen

 

Tollor – Vi tillverkar och monterar metall- och …
Med mer än 60 års erfarenhet inom Metall – Glas – Beslag tar vi oss an dagens och morgondagens utmaningar. Vi tillverkar och monterar metall- och glaskonstruk-tioner, Dörrar – Fasader – Fönster – Väggar – Tak, för Exteriört eller Interiört bruk, samt “vad som är möjligt” av dessa material. Vi arbetar med välkända profilkonstruktioner
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar – Glastak & Entrépartier – GlasLindberg
GL Ståldörrar kan utföras som enkeldörrar, pardörrar, mötesdörrar och skjutdörrar med olika kombinationer av sido- och överljus i lackerat utförande eller syrafast rostfritt stål. Glasning sker med enkelglas eller 2-glas isolerruta.
Besök webbplatsen

 

DALOC Moderna och traditionella ståldörrar
Brandklassad slagport av stål för industrilokaler, parkeringshus mm. Tillverkas även i rostfritt utförande för miljöer med höga krav på rostskydd som tex vägtunnlar och byggnader med aggressiv miljö.
Besök webbplatsen

 

Aluminiumdörrar | Aluminiumfönster |Glasfasader | Glastak …
GL Ståldörrar tillverkas av stålprofiler med eller utan isolering och är väl lämpade som dörrpartier i kontors- och affärsbyggnader, butikscentra, flerbostadshus, skolor, sjukhus mm. där höga krav på motståndskraft mot yttre påverkan föreligger.
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar | Swedoor | JELD-WEN
I tuffa miljöer med hårt slitage, exempelvis industrier och lager, kan en lösning med ståldörrar vara det rätta valet. Men med en snygg design och finish i toppklass kan ståldörrar från Swedoor även med fördel användas på kontor, hotell och i sjukhusmiljöer.
Besök webbplatsen

 

Ståldörrar från Daloc
Ståldörrar – traditionella eller moderna Dalocs är Skandinaviens ledande och största tillverkare av ståldörrar. Vårt breda sortiment gör att olika typer av ståldörrar kan levereras med samma utseende för att passa i samma miljö, men uppfylla olika klassningskrav.
Besök webbplatsen

 

DALOC Tillval & standard till Daloc ståldörrar och trädörrar
Sparkskydd/Handskydd ståldörrar. Sparkskydd/Handskydd trädörrar. Karm- och påkörningsskydd trädörrar. Brytskydd till S60. Brytskydd till S30, S33 och S63 . Ventilationsgaller ståldörrar. Klämskydd. Entrébelysning till din Daloc dörr. Funktionsdörrar. Tandemdörr ljudreduktion Rw 53dB.
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsdörrar -Säkerhetsvippdörrar – Protec Industrial Doors
Säkerhetsvippdörrar. Inbrottssäkerheten är föremål för ökande stränga krav, så dörrarna har testats och certifierats i enlighet med europeisk standard.
Besök webbplatsen

 

SWEDOOR: Ytterdörrar
Swedoor erbjuder ett heltäckande sortiment av ytterdörrar. Oavsett om det gäller moderna ytterdörrar, traditionella ytterdörrar, ytterdörrar med glas eller ytterdörrar med olika funktionskrav – i sortimentet finns ytterdörrar för de flesta behov oavsett om det är en förrådsytterdörr eller ett pampigt entreparti.
Besök webbplatsen

 

FÖNSTER – AJAB
Fönstren förses med energiglas men vi erbjuder även andra tillval som solskyddsglas, laminerat glas och säkerhetsglas. Vid val av glas finns flera alternativ vad det gäller säkerhet. Fråga oss!
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsdörrar | Exklusiv säkerhetsdörr klass 4 …
Ståldörrar klädda med äkta trä för nyproduktion och renovering av befintliga fastigheter. Välkomna in att inspireras inför era nya projekt. Låt kreativiteten flöda och gå utanför ramar och föråldrade föreställningar om hur allt ska vara.
Besök webbplatsen

 

DALOC Dörrguide – Guida dig fram till rätt dörr i …
Välj rätt branddörr, ljuddörr eller säkerhetsdörr med hjälp av vår sortimentsguide
Besök webbplatsen

 

Info om brandklassning, ljudstandarder och …
En fördel i tex större projekt då trä- och ståldörrar kan levereras med samma utseende, från en leverantör, för att passa i samma miljö och samtidigt uppfylla olika klassningskrav. Enkelt, för dig som ritar och beställer! Brandklassningar och branddörrar.
Besök webbplatsen

 

Glaspartier – Dörrar | Swedoor
Glaspartierna levereras i olika material och utföranden, med olika glas eller fyllningar samt med funktionskrav som exempelvis brand- och ljudreduktion. Till våra dörr- eller glaspartier kan vi givetvis även leverera elfronter / elslitsar i motsvarande design.
Besök webbplatsen

 

DALOC Dörrkatalog – Säkerhetsdörrar, branddörrar …
I vårt breda sortiment av klassade dörrar finns trädörrar och ståldörrar som både uppfyller estetiska önskemål och olika klassningskrav. Faner, laminat eller målat, med eller utan mönster, valfriheten är stor när det gäller våra dörrars utseende.
Besök webbplatsen

 

STOLT SMIDE & DESIGN – Räcken, trappor och glasväggar för …
Sprunget ur ett familjeföretag, med passion för raka linjer och tidlös design, vill vi leverera Sveriges mest kvalitativa hantverk inom smide. Vår specialitet är handgjorda & måttanpassade glaspartier. Vi är även kunniga inom tillverkning av unika trappor, räcken & möbler.
Besök webbplatsen

 

DALOC Daloc S60 (Y60) Branddörr A60, A120
Dörren levereras som standard med varmförzinkad anslagströskel. (För att lättare kunna tätas bör dörrar för utomhusbruk förses med tröskel ATZ.) Mot beställning kan dörrarna förses med tröskelplatta, släplist, borstlist eller tätningströskel.
Besök webbplatsen

 

Daloc – Säkra dörrar sedan 1943
Daloc erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Koncernen har länge haft en stadig utveckling och vi planerar att fortsätta växa. Vi har därför ett kontinuerligt behov av att rekrytera fler engagerade och kunniga medarbetare.
Besök webbplatsen

 

Säkerhetsytterdörrar | Swedoor | JELD-WEN
Med bättre isolerförmåga och designmöjligheter är Swedoors dörrsortiment ett välkommet tillskott på marknaden. Unika möjligheter med glas Unikt med dörrsortimentet, säkerhetsklassat enligt EN 1627 RC3, är möjligheten att sätta in glas i dörren, något som tidigare har krävt dyra speciallösningar.
Besök webbplatsen